Ministerului Ucrainean al Apărării, a publicat un comunicat, sâmbătă, prin care indică faptul  că  racheta  a fost trasă de forțele ruse și a lovit vineri pupa navei de marfă ”Namura Queen”. La bordul ambarcațiunii erau 20 de membri ai echipajului.

La bordul ambarcațiunii erau 20 de membri ai echipajului

”Remorcherul „P&O STAR” a venit în ajutor. Situația este sub control”, se spune în postare.

Acesta a adăugat că nava naviga sub pavilionul Panama și se îndrepta spre portul Pivdennyy.

Citeste si: Orice persoană care se află pe stradă după ora 17.00 va fi tratată drept un inamic, anunţă Kliciko

Radiodifuzorul public japonez NHK a raportat sâmbătă că echipajul ”Namura Queen” este în siguranță. Potrivit unui site web care urmărește pozițiile navelor, nava se află în prezent în drum spre Istanbul, Turcia.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ministerul ucrainean al Apărării a mai raportat că o altă navă a fost bombardată vineri de o navă de război rusă. Nava „Millenial Spirit” naviga sub pavilionul Republicii Moldova și transporta la bord 600 de tone de păcură și motorină când a fost lovită. În consecință, doi membri ai echipajului au fost răniți grav, potrivit ministerului.

Ruşii au atacat o navă a Republicii Moldova

Un petrolier sub pavilionul Republicii Moldova a fost lovită cu bombe, în Marea Neagră, de o navă de război rusească. Informația a fost confirmată de Ministerul Apărării Naționale, la scurtă vreme după incident.

Citeste si: Rusia, sub sancțiuni puternice. „Va fi tratată ca un stat ostil, izolat de fluxurile globale și de investiții”

Un nou incident, care a implicat navele de război rusești, s-a petrecut în Marea Neagră, în apropierea graniței României. Ministerul Apărării Naționale a anunțat că o navă sub pavilion Republica Moldova a fost lovită în Marea Neagră.

„Referitor la informaţiile despre o navă lovită recent în Marea Neagră, din informaţiile primite până la această oră, nava este sub pavilion Republica Moldova”, a transmis, vineri, Ministerul Apărării


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si