Ministrul ucrainean al sănătății, Viktor Liashko, a scris, pe Facebook, că un  medic  ucrainean a fost împușcat mortal de ruși în timp ce își ducea nepotul la spital.

Doctor ucis în Ucraina în timp ce își ducea nepotul la spital

”Astăzi teroriștii ruși au luat viața unui medic, Marina Kalabino. Mașina ei a fost împușcată când își ducea nepotul rănit la spitalul din satul Kukhari din regiunea Kiev”, spune ministrul.

Citeste si: Gheorghe Flutur: Copiii din Ucraina care vin în România au posibilitatea să meargă la şcoli şi grădiniţe în judeţul Suceava

Trupele rusești s-au adunat la periferia Kievului de când a fost lansată invazia joia trecută, un convoi lung apropiindu-se de capitală.

Ce a mai spus ministrul 

”Aceștia sunt inumani, teroriști, și cu siguranță nu ar trebui să rămână nepedepsiți! Dimineața, am făcut apel la medicii ruși să condamne actele tiranului, să meargă în piață cerând să se oprească războiul și să se ridice pentru protecția colegilor lor, a medicii ucraineni”, a mai spus ministrul Liashko.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Mesajele de radio interceptate de o firmă britanică dezvăluie dezordinea trupelor ruse

3 fete de 20 de ani au fugit din Ucraina și au rămas cu mașina stricată în drum

Marți seară pe autostrada A1 Deva-Margină în zona localității Ilia 3 fete din Ucraina cu vârste de 21, 24 și 25 ani care mergeau spre Ungaria au rămas cu mașină defectă pe marginea drumului.

Citeste si: Volodimir Zelensky, în ipostaza de comediant. Cum arăta când era concurent la „Dansez pentru tine”

Fetele sunt din orașul Harkov, Ucraina unde bombardamentele sunt masive și au fugit din cauza războiului. 

Alături de ele în mașină erau și animalele lor de companie 2 caței și 1 pisica. 

Mai mulți români au sărit în ajutorul lor, le-au reparat și spălat mașina, au avut grijă de animale și fetele au rămas la unul dintre ei acasă, unde au mâncat și s-au odihnit. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si