Micuța gimnastă s-a stins din viață în urma unui bombardament al rușilor în Mariupol. Un obuz a lovit casa în care acesta locuia împreună cu familia sa. Clădirea s-a prăbușit, iar fetița a fost prinsă sub dărâmături.

Anunțul decesului micii gimnaste a fost făcut pe Instagram de Anastasia Mișchanenkova, antrenoarea Katerinei.

Citeste si: Summit NATO pentru războiul din Ucraina. Anunțul lui Joe Biden pentru Vladimir Putin. UPDATE

"Eleva mea a murit la Mariupol. Aruncați o privire la această fată talentată. Trebuia să cucerească arenele sportive și să ofere un zâmbet lumii, dar a murit sub dărâmături. Cu ce sunt copiii de vină? Cred că există un loc în Iad pentru toți cei implicați în aceste atrocități. Și cât mai curând posibil", a fost mesajul postat de femeie pe Instagram, alături de care a atașat și o fotografie cu micuța gimnastă. 

Povestea micuței gimnaste care s-a stins din viață în iadul din Mariupol. Fata avea doar 11 ani: "A sfârșit sub dărâmături!"

Zelenski: Aproximativ 100.000 de persoane sunt încă blocate în "iadul" de la Mariupol

Mariupol a fost, încă de la începutul războiului din Ucraina, și este în continuare una dintre principalele ținte ale forțelor militare rusești. Președintele Volodimir Zelenski anunță că aproximativ un sfert din populație- sau 100.000 de persoane- sunt încă blocate în "condiții inumane".

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Zelenski acuză Rusia că atacă cu bombe cu fosfor

Conform  BBC News, de o lună de zile, Mariupolul este bombardat aproape fără încetare. Un raport al Human Rights Watch publicat luni a descris orașul ca fiind un  "peisaj infernal înghețat, plin de cadavre și clădiri distruse".

Zelenski a descris scenele de coșmar îndurate de locuitorii orașului în discursul său de la miezul nopții:  "Fără mâncare. Fără apă. Fără medicamente. Sub bombardamente constante, sub bombardamente constante".

Citeste si: Ucraina foloseşte un software controversat de recunoaştere facială pentru a identifica cadavrele ruşilor. Peste 2 miliarde de poze în baza de date

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Noi imagini din satelit ale firmei Maxar Technologies arată amploarea pagubelor din ultima zi. Totodată, președintele Zelenski a afirmat că oficialii ucraineni și aliații fac tot posibilul pentru a aduce ajutoare în oraș și pentru a evacua mai mulți civili, a adăugat el.

Marți, aproximativ 7.000 de persoane au reușit să scape din oraș. Dar cei care au fugit au fost atacați și de-a lungul coridoarelor umanitare negociate, a spus președintele. Marți, un convoi umanitar a fost capturat de trupele rusești, a afirmat el, precizând că au fost luați prizonieri lucrători ai serviciilor de urgență de stat și șoferi de autobuz.

Citeste si: Dieta strictă a lui Vladimir Putin! Președintele Rusiei are un meniu la care nimeni nu se aștepta


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si