Fostul lider mondial Simona Halep (30 de ani) a fost nevoită să se vadă învinsă după aproape două ore de joc, în faţa mult mai tinerei jucătoare asiatice (19 ani, locul 74 WTA).

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, “meci” spectaculos al dezvăluirilor, duminica aceasta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Este cel mai slab rezultat al Simonei Halep la Paris începând din 2013, când pierdea în primul tur.

În 2015, Simona pierdea tot în turul secund.

Citeste si: Simona Halep este gata să se retragă din tenis. Ce a demoralizat-o pe sportivă

Simona Halep, campioană la Roland Garros în 2018 şi finalistă în 2014 şi 2017, nu a jucat la ediţia trecută a turneului parizian, fiind accidentată.

Cum a decurs meciul cu chinezoaica Zheng 

Simona Halep (locul 19 WTA) a controlat fără probleme primul set de la Paris, câştigând cu 6-2.

În actul secund, românca a făcut break la 1-1, dar nimic nu avea să prevadă ceea ce a urmat. Halep a început să greşească tot mai mult, în timp ce Zheng şi-a ridicat nivelul şi a pus-o constant în dificultate pe fosta campioană de la Roland Garros.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Surpriza anului în sport. Ashleigh Barty, nr. 1 în tenisul feminin, se retrage la doar 25 de ani! Reacția Simonei Halep

Zheng a reuşit o serie incredibilă de opt ghemuri consecutive, câştigând setul secund cu 6-2 şi desprinzându-se în decisiv la 3-0. Halep a părut că are probleme de respiraţie, că se sufocă, nereuşind să găsească antidotul pentru jocul agresiv al chinezoaicei, care s-a impus cu 6-1.

Irina Begu, calificare în turul trei la Roland Garros

Irina Begu este singura româncă ajunsă în turul al treilea la simplu la Roland Garros din şapte jucătoare prezente pe tabloul principal de simplu.  

Citeste si: Cum a ajuns Ion Țiriac miliardar. Primii bani i-a făcut din comerțul cu diferite obiecte

Irina Begu (31 de ani, 63 WTA) s-a calificat în turul trei de la Roland Garros, după ce a învins-o pe Ekaterina Alexandrova (27 de ani, 31 WTA), scor 6-7 (3), 6-3, 6-4.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Hatz Pizza, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

După al doilea game al setul decisiv, partida a fost întreruptă preț de câteva minute, pentru că un copil aflat în tribune a fost  lovit de racheta Irinei Begu. Incidentul a fost unul nefericit, pentru că racheta a ricoșat în copil din suprafața de joc, unde a fost aruncată de nervi de româncă.

Un copil aflat în tribune a fost lovit de racheta Irinei Begu.

[Sursa foto: Twitter]

După ultimul punct al meciului câștigat în două ore și 38 de minute, Irina Begu a mers direct la copilul pe care l-a lovit racheta sa, iar părinții săi au asigurat-o că gestul său nu a avut consecințe.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si