Ramzan Kadîrov, liderul cecenilor, a transmis că a primit noi misiuni de luptă de la ministrul Apărării din Rusia, conform TASS.

Citeste si: Rușii atacă puternic în Munții Carpați. Mai multe rachete de croazieră au lovit ținte strategice

„Joi, în cadrul unei vizite de lucru la Moscova, am avut o întâlnire constructivă cu ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu”, a transmis Kadîrov pe canalul său Telegram.

Citeste si: "Armata din Belarus a primit ordin să atace Ucraina”. Decizia care poate schimba cursul războiului

„Serghey Kuzhugetovich a identificat noi sarcini care implică îmbunătățirea ulterioară a tacticilor folosite în operațiunea militară specială. Măsurile luate vor face posibilă creșterea semnificativă a eficacității manevrelor ofensive, ceea ce contribuie la desfășurarea operațiunii speciale într-un ritm mai rapid”, a transmis liderul cecenilor.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Kadîrov păstrează secretul despre misiunea primită

„Sunt sigur că cooperarea noastră ulterioară va îmbunătăți semnificativ eficiența rezolvării sarcinilor stabilite de Comandantul Suprem”, a adăugat Kadîrov.

Liderul cecen nu a precizat care sunt măsurile pe care armata rusă le va lua, pentru a „grăbi” o „operațiune specială” care durează de 101 de zile.

Ministrul ucrainean al apărării, Oleksii Reznikov, a afirmat că Rusia procedează la construcţia de poziţii defensive în Herson, în încercarea de a duce războiul într-o „fază prelungită”, relatează Romania TV.

Anunțul consilierului lui Zelenski: Ne pregătim de contraofensivă în Donbas

Potrivit consilierului prezidențial ucrainean Mihailo Podoliak, războiul Rusia-Ucraina ar mai putea dura între două și șase luni.

Unul dintre principalii factori îl reprezintă capacitatea stocurilor de armament.

Un alt factor hotărâtor este felul în care dispoziţia s-ar putea schimba în Europa, Ucraina şi Rusia.

Citeste si: Rușii atacă puternic în Munții Carpați. Mai multe rachete de croazieră au lovit ținte strategice

Eventualele concesii teritoriale făcute Rusiei nu vor pune capăt războiului. Unele oraşe, precum Mariupol şi, în prezent, Severodoneţk, unde au loc acum lupte aprige, pur şi simplu nu mai există, a atras el atenţia.

Consilierul prezidenţial ucrainean a estimat pierderile Rusiei la circa 80.000 de oameni, până în acest moment.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si