Printre dealuri pitorești, într-un sat săsesc uitat de lume, un tânăr tatuat din cap până în picioare dă la sapă de zor: e o imagine neobișnuită, atipică pentru ceea ce știm cu toții că înseamnă viață la țară și țăran pe ogor.

Țăranul de modă nouă

E drept, omul nu prea-i seamănă lui Ilie Moromete… dar totuși are ceva în comun cu el: dragostea față de pământ.

„- Aici ai cultivat ceva sau urmează?

- Aici am ceapă, ridichi, morcovi, nici eu nu mai știu ce am pus.”

Faceți cunoștință cu Ovidiu Popârțan- unul dintre cei mai cunoscuți artiști tatuatori din Europa. A bătut lumea întreagă dintr un capăt intră altul, a vizitat cele mai bizarre locuri ale lumii dar nimic nu l a convins să rămână la oraș..

Citeste si: VIDEO- Asta-i România! Povestea din spatele sectei Copii Soarelui și a gurului Adi de la Brad

„Am luat cea mai bună decizie din viața mea!”

Astăzi îl găsim la talpă țării, la Cașolț, în Sibiu, unde ales să și ia viață de la zero, departe de stres și forfotă și să trăiască simplu că un țăran autentic.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Ovidiu Popârțan, tattoo artist: „Am fost în toate țările Europei și nu mi-am găsit, nicăieri... Am zis gata, aici sunt acasă și posibilități aveam… Aici am avut sentimentul ăsta.”

„- Dacă cineva ți-ar fi spus că tu te vei mută la țară. Cum reactionai? Ce spuneai?

- N-aș fi dat importanță, nu mă gândeam că o să fac pasul asta, la vremea respctiva erau ocupat de altele însă cu timpul lucrurile s-au așezat și cred că am luat cea mai bună decizie din viață mea!”

Citeste si: VIDEO Asta-i România!| Drama a patru frățiori rămași orfani care își trăiesc amarul într-o casă de chirpici: „Dragă mama, ai plecat și m-ai lăsat aici singurică cu tati și cu frățiorii mei...”

O decizie luată de pe azi pe mâine. N-a stat prea mult pe gânduri când și a schimbat rutina la 180 de grade.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Și-a încălecat motorul cu mulți cai putere și a pornit în căutarea locului care să îi ofere liniștea de care avea nevoie.

Așa avea să ajungă în satul săsesc desprins parcă din povești. A găsit o casă veche, a renovat-o și și a construit în jurul ei o nouă viață.

Citeste si: VIDEO Asta-i România!| Într-un cătun din Hunedoara, doi bătrâni își țin de urât unul altuia, după ce au rămas singuri în tot satul 

VIDEO: Urmărește o ediție marca Asta-i România!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si