Potrivit anchetei, bebelușul ar fi trebuit predat unui cuplu fără copii, care anterior apelase apelase la un avocat pentru a o ajuta cu procedura adopției mai rapid.

Femeia a născut pe data de 12 iunie, în Salonic, iar polițiștii cred că au venit special pentru asta în Grecia.

Citeste si: Un bebeluș a murit după ce a fost răpit de maimuțe

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Potrivit poliției, cuplul grec a fost de acord să plătească între 17.000 și 19.000 de euro pentru adopție. Ancheta a arătat că viitorii părinți adoptivi au plătit 1.435 de euro pentru costurile nașterii, precum și pentru costurile intermediarilor.

Familia ar fi apelat la un avocat care să îi ajute cu procedurile

Avocatul a declarat că a încercat să îi ajute pe părinții biologici să nască în Grecia și că a fost prezent la procedura de traducere a documentelor oficiale. În ceea ce îi privește pe viitorii părinți adoptivi, se presupune că în mărturia lor au declarat că au considerat că este vorba de o adopție legală și nu de o „cumpărare” și că au plătit o anumită sumă pentru naștere și alte aspecte procedurale.

Citeste si: Un bebeluș a murit în timpul nașterii. Familia îi acuză pe medici de neglijență

Un bebeluș a murit după ce a fost răpit de maimuțe

Un caz șocant și tragic s-a petrecut în Tanzania, după ce un bebeluș de numai o lună a murit, după ce a fost smuls de lângă mama sa de o maimuță care le intrase în casă, au anunțat autoritățile, potrivit BBC.

„  Mama a strigat după ajutor, iar sătenii s-au grăbit să ajungă la casa ei pentru a o ajuta să-și recupereze copilul  ”, a declarat Manyama pentru ziarul Citizen din Tanzania.

Citeste si:  Polițiștii de frontieră din Maramureș au fost amenințați după ce au oprit un transport de lemne

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si