Irina Begu o învinsese pe Ostapenko (25 ani, 17 WTA), a 12-a favorită, în ambele partide anterioare, cu 6-3, 6-3 în 2014, în Fed Cup, şi cu 6-3, 6-3, în 2018, în primul tur la Madrid. 

Citeste si: Victorie emoționantă pentru Simona Halep

După eliminarea de la Wimbledon, Irina Begu s-a ales cu un cec de 120.000 de lire sterline (aproape 140.000

euro) pentru participarea sa.

Simona Halep, singura româncă rămasă la Wimbledon

Simona Halep a rămas singura reprezentantă a României pe tabloul feminin de simplu, din şapte românce în primul tur, dintre care 6 trecuseră în premieră în turul doi.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Simona Halep, calificare în turul trei la Wimbledon. Adversar ușor în următorul meci

Simona Halep va juca sâmbătă în turul al treilea contra polonezei Magdalena Frech.

Cum a pierdut Irina Begu după ce luase rapid primul set

Irina Begu (31 ani, 43 WTA), care şi-a egalat cel mai bun rezultat al său la Wimbledon, realizat în 2015 şi 2021, s-a înclinat după o oră şi 28 de minut.

Irina Begu a jucat bine în primul set şi s-a impus cu 6-3, dar a fost dominată clar în următoarele două manşe de letonă, semifinalistă la Wimbledon în 2018.

Begu a încheiat cu 6 aşi, dar a făcut şi 9 duble greşeli, în timp ce Ostapenko a avut un singur as şi 7 duble greşeli, dar şi procentaje mai bune la punctele făcute cu ambele servicii.

Potrivit Agerpres, Ostapenko a totalizat 28 de mingi direct câştigătoare şi a făcut 27 de erori neforţate, în timp ce Begu a avut 15 winners şi 20 de erori neprovocate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si