Radu a povestit că a mers în weekend acasă și că oamenii din satul său au sărit pe el și i-au dat sfaturi cu privire la relațiile din emisiune.

Citeste si: Radu și Xenia de la "Casa Iubirii" au luat decizia: "Cine e bărbatul în relația lor?"

Și Xenia a mers acasă și toată lumea a putut să vadă brățara primită cadou de la Radu.

Radu a povestit cum au decurs lucrurile în scurta vizită acasă.

Radu de la Casa Iubirii: "Mi-au mai zis să am grijă la Bianca"

"A venit sora mea la șosea să mă ia, că satul meu este hăt, unde nu este nici apă. Acolo de unde m-a luat sora mea sunt tarabe cu pepeni, vând oameni de la noi din sat. Cum m-am dat jos din mașină, au sărit oamenii la mine: "Radu, frumoasă e fata aia, ține de ea, nu o mai lăsa pe Kinga să se bage între voi", a povestit Radu 

"Și mi-au mai zis să am grijă la Bianca", a completat amuzat Radu.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: ”Mă mir că nu te iubește nimeni, nici părinții tăi nu te iubesc”. Sorin, vorbe dure la adresa Biancăi

Radu a fost apreciat de comentatorii de pe rețelele de socializare pentru modul în care a gestionat situația cauzată de Andrei.

Andrei nu a apărut în "Casa Iubirii" după ce au apărut în spațiul public înregistrări controversate cu el în care îi vorbește de rău pe mai mulți concurenți din emisiune.

Radu: Cea mai frumoasă este viitoare mea iubită

Radu: "Eu pe el nu l-am deranjat cu nimic până acum, m-am înțeles bine cu el. Nu am înțeles de ce a vorbit așa de urât despre mine și Xenia. Că eu îmi bag nasul pe nu știu unde".

Citeste si: Sorin, în mijlocul unui nou scandal în "Casa Iubirii". Atac la Bianca: "Nicoleta nu e vocală când dă de prostie"

"Radu, m-ai impresionat foarte placut astazi. In pofida tensiunii [jucate sau nu/ regizate sau nu] afisate pana in acest moment intre tine si Binca si in pofida manifestarilor nu tocmai demne in multe situatii, felul in care ai gestionat astazi situatia creata de Andrei m-a impresionat. Chapeau!", a scris o comentatoare pe canalul de YouTube.

Radu a complimentat-o pe Bianca spunându-i că este foarte frumoasă, în ciuda lucrurilor pe care Andrei le-a spus despre ea. 

"Ești o femeie foarte frumoasă, Bianca. Bine, cea mai frumoasă este viitoarea mea iubită", a completat Radu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si