Despărțire neașteptată în Casa Iubirii. Radu și Xenia decid să pună punct relației lor. Inainte de asta, Radu a anunțat că vrea să plece din Casa Iubirii.
Deși atmosfera din casă părea să fie una liniștită, se pare că cei doi aveau un plan dinainte, iar lucrurile au luat o altă întorsătură neașteptată. Decizia va fi pronunțată în emisiunea de miercuri, atunci când concurenții bănuiesc că lucrurile se vor precipita din nou.

Citeste si: Război în ”Casa Iubirii” între Maria și Xenia. Ce au de împărțit cele două concurente

După o perioadă scurtă în care au încercat să se cunoască în interiorul casei, cei doi au de gând să pună capăt moemntelor dintre ei, fapt care a și dus la dorința lui de a pleca din emisiune.
Xenia a mărturisit faptul că au decis de comun acord să pună capăt, însă Radu spune că și-ar fi dorit să găsească o soluție să repare neînțelegerile dintre ei. Motivul despărțirii invocat de tânără este că e prea copilăros și nu sărută bine.

Citeste si: Laura, îndrăgostită de Radu? Care sunt bănuielile Xeniei din Casa Iubirii?

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Radu: Eu mi-aș fi dorit să repar! Eu am venit astăzi în emisiune cu gândul de a repara(...) Că sunt foarte copilăros, că stau prost cu sărutul!

Xenia: Nu pot să mă prefac! Nu mai pot să fac!

Război între Maria și Xenia din Casa Iubirii

Concurenții din ”Casa Iubirii” s-au declarat împotriva cuplului George-Maria, asta după ce Maria a început să-și spună nemulțumirile față de ceilalți concurenți.

Maria trece printr-o perioadă proastă, o perioadă în care nu se înțelege nici cu  George, dar nici cu ceilalți concurenți.

Citeste si: Dragoș, fostul concurent de la Casa Iubirii, vine cu replici dure la adresa Mariei: „Eu nu cred că își are locul acolo”

„Nu am intra, că eu nu dau curs. Dacă mă supără cineva și striga peste vocea mea, eu mă retrag. Eu nu am făcut nimic, doar că nu am vrut să-i spun ceva. Cumva am făcut legătura că George a venit în casă ”să fie sărutat” că s-a înțeles cu mine. În rest, aici în casă, el nu a discutat cu alte fete”,   a spus Xenia, potrivit  Kanald.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si