Simona Halep și-a anunțat fanii că s-a operat la nas, după ce situația s-a înrăutățit pe timpul verii, în special la Washington. 

"Această problemă m-a făcut să nu pot respira la un nivel optim și pe timpul nopții probleme se agravau, iar nasul mi se bloca. Singura modalitate de a rezolva această problemă a fost operația", a declarat sportiva din România.

Citeste si: Simona Halep vrea să-l dea uitării pe Toni Iuruc. Ce a făcut jucătoarea de tenis după divorț

Simona Halep, proaspăt despărțită de omul de afaceri Tini Iuruc, spune că s-a folosit de această oportunitate pentru a face și o operație estetică.  

Simona Halep, primul mesaj de pe patul de spital:

Simona Halep a transmis primul mesaj de pe patul de spital:

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"După cum câțiva știu deja, am avut probleme de ceva timp cu nasul și situația s-a înrăutățit pe timpul verii, în special la Washington. Această problemă m-a făcut să nu pot respira la un nivel optim și pe timpul nopții probleme se agravau, iar nasul mi se bloca.
Singura modalitate de a rezolva această problemă a fost operația. Doctorul Daniel Popescu a făcut intervenția și a folosit această oportunitate de a face și o operație estetică.

Mulțumesc! De asemenea, vreau să-i mulțumesc și doctorului Uleia Alex.
Totul a decurs bine. O să am nevoie de câteva săptămâni de odihnă până voi putea relua activitățile fizice. Ne vedem curând pe terenul de tenis", a scris Simona Halep, pe Twitter.

Simona Halep, coborâre în clasamentul WTA

Simona Halep a coborât două locuri în clasamentul WTA, aflându-se săptămâna aceasta pe poziţia a noua, cu 3.025 puncte.

Alte cinci reprezentante ale României figurează în Top 100 WTA, conform ierarhiei date publicităţii luni: Sorana Cîrstea- locul 38 (-1), Irina-Camelia Begu- locul 41 (+1), Ana Bogdan- locul 65 (+4), Jaqueline Cristian- locul 87 (-10) şi Elena-Gabriela Ruse- locul 96 (+5).

Citeste si: VIDEO- Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat. Ce mesaj a transmis jucătoarea de tenis

Poloneza Iga Swiatek şi-a consolidat poziţia de lider al clasamentului WTA după succesul său de la Flushing Meadows, unde a cucerit al doilea său trofeu major din acest an, după cel de la Roland Garros.

Swiatek (21 ani) are un avans mai mult decât dublu de puncte faţă de noua ocupantă a locului secund, tunisianca Ons Jabeur, învinsa sa din finala de la US Open.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si