Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au bătut în plină stradă. Amândoi au ajuns la IML pentru a-și scoate certificat medico-legal.

Anamaria Prodan, un nou mesaj pentru Laurențiu Reghecampf

Nu ai cu să te dai șmecher în fața celui ce te cunoaște de când erai fraier!”  este mesajul publicat de Anamaria Prodan într-un InstaStory.

Citeste si: VIDEO- Anamaria Prodan a răbufnit. Impresara a vorbit despre motivul scandalului dintre ea și Laurențiu Reghecampf

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Imaginile cu bătaia dintre Anamaria Prodan și antrenor au ajuns pe prima pagină, după ce o discuție a degenerat între cei doi. Antrenorul s-a ales cu un ochi vânăt și mai multe semne pe față.

Ce a spus impresara despre scandal

„Când ești agresat, nu poți să stai cu mâinile în sân, să fii lovit doar pentru faptul că ești femeie și trebuie să taci că te judecă un Gigi Becali sau mai știu eu cine din țara asta.(...) Am fost la IML, am certificatele, am tot ce s-a întâmplat pe camerele de supraveghere montane de Laurențiu Reghecampf pe stradă.

(...) Numai un golan de stradă poate să lovească o femeie. Un bărbat care face ceea ce face Laurențiu Reghecampf poate să fie numit, conform DEX-ului, golan”, a spus impresara la Antena 3.

Citeste si: VIDEO- Laurențiu Reghecampf a plecat din țară după scandalul cu Anamaria Prodan. Ce a declarat avocatul antrenorului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si