Dani Mocanu se află în arest la domiciliu, după ce a fost implicat în bătaia dintr-o benzinărie din Pitești.

Dani Mocanu este revoltat din cauza comentariilor din mediul online

Dani Mocanu este deranjat de faptul că lumea nu crede în faptul că acesta s-a schimbat și că a îmbrățișat calea credinței.

Citeste si: Dani Mocanu s-a filmat în timp ce lua masa în mașină. Artistul nu poate ieși în public, pentru că este în arest la domiciliu

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

''Am un mesaj pentru toți cei ce au spus că eu îl caut pe Dumnezeu doar atunci când am probleme. Aș vrea să vă reamintesc faptul că în urmă cu 6-7 ani de zile răsuna în toată România hitul ‘’Eu nu dau înapoi, nu cad pe locul doi pentru că șeful meu e numai Dumnezeu’’. Asta e dovada faptului că eu îl caut pe Dumnezeu în toate zilele mele, nu doar atunci când am probleme. M-ați înțeles? Nu doar atunci când am probleme. Cei ce mă cunosc de aproape știu că eu am genunchii tociți de la atâtea rugăciuni”, a spus Dani Mocanu.

Dani Mocanu vrea să cânte despre Dumnezeu

De-a lungul timpului, manelistul a publicat mai multe filmulețe în care cântă despre credință și despre Dumnezeu.

Citeste si: Dani Mocanu, aniversare în arest la domiciliu

”Eu mai mult mă rog la Dumnezeu atunci când nu am probleme și atunci când sunt bine. Iar asta nu e o problemă pentru mine și familia mea, încât să dramatizăm.

Noi suntem obișnuiți cu probleme, noi suntem obișnuiți cu greutăți. Imul dacă nu mai dă și prin probleme, nu e om. Dumnezeu nu vă face vouă pe plac, oamenilor ăștia care dați cu pietre. Ce să vă fac, eu sunt iubit de Dumnezeu și așa voi rămâne. Nu mă dărâmă pe mine și familia mea nimic'',  a mai spus el.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si