O româncă extrem de furioasă, dar și băută bine, a făcut prăpăd în sediul Comandamentului Poliției Municipale, situat în Piazza Valarioti. Totul a avut loc în noaptea de luni, 17 octombrie spre marți, 18 octombrie. Contrar ipotezei pe care au luat-o inițial polițiștii, nu a fost vorba de un gest de intimidare, nici o tentativă de vandalizare, au transmis jurnaliștii de la  Gazzetta del Sud.

Citeste si: O româncă a fost la un pas de moarte într-un autocar în Italia. Femeia se înecase cu o bomboană

Mai mult, haosul găsit marți dimineață în secția de poliție este rezultatul furiei unei românce în vârstă de treizeci de ani, care era cunoscută de ceva vreme de oamenii legii. După ce s-a amețit bine, posibil pentru a prinde curaj, dar și după ce s-a certat cu o prietenă care a încercat s-o descurajeze să ducă fapta la final, femeia s-a înarmat și a mers direct spre sediul poliției.

După ce a distrus întreaga secție de poliție, românca s-a culcat pe o canapea

Prima dată, românca în vârstă de 30 de ani s-a răzbunat pe poarta de la intrare sediului, acolo unde a încercat să forțeze încuietoare, mai apoi ajungând la concluzia că mai bine folosește o lopata pe post de berbec pentru a intra. Românca a spart ușa de la intrare și a intrat orbită de furie în birouri, acolo unde a dărâmat tot ce i-a ieșit în cale, cum ar fi cutii de flori.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Viorel este românul care trăiește lunar cu 64 de lei. Bărbatul primește indemnizație de handicap

Amețită din cauza alcoolului, teribilista a spart mai multe geamuri și a distrus mai multe piese de mobilier. După ce și-a terminat spectacolul, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, românca s-a întins pe o canapea și a adormit.

Alarma a fost declanșată marți, 17 octombrie, de dimineață, la ora locală 7.30, când agenții și comandantul Domenico Martino au intrat în birou pentru a începe tura. Trezindu-se, românca în vârstă de 30 de ani a încercat să fugă pe o fereastră, dar a fost oprită și arestată. Pentru că acuza dureri, aceasta a fost dusă de urgență la Spitalul Polistena, acolo unde medicii nu au găsit traumatisme notabile.

Citeste si: Un român riscă să ajungă în spatele gratiilor după ce a furat mâncare în valoare de 3 euro în Italia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si