În cadrul aceleași anchete care a fost pusă în aplicare de procuratura din Essen după ce au avut suspiciunea de încălcare a Legii privind explozibilii, luni pe data de 17 octombrie 2022 au fost executate mai multe mandate de percheziție în Herne, Castrop-Rauxel și Essen, sub coordonarea ofițerilor sediului poliției din Düsseldorf.

Citeste si: Un medic celebru din Austria a fost lăsat fără bani de o tânără româncă. Femeia va ajunge în spatele gratiilor

Activitățile polițiștilor de la începutul acestei săptămâni au fost declanșate de faptul că poliția din Düsseldorf a confiscat deja explozibili în timpul unor anchete penale.

Ce fel de exploziv au descoperit polițiștii nemți

În urma investigațiilor extinse efectuate de comisia înființată la sediul poliției din Düsseldorf, polițiștii au trimis în spatele gratiilor un român în vârstă de 46 de ani, un italian în vârstă de 50 de ani și a unui bărbat în vârstă de 30 de ani de naționalitate bosniacă și herțegovineană. Cei trei indivizi se află în aceste momente în arest preventiv.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Inspecție la românii care lucrează în străinătate. Ce nereguli a descoperit Ministrul Muncii

Perchezițiile polițiștilor au scos la iveală, printre altele, explozibili, trei arme de foc "reale" (una cu amortizor), aproximativ 300 de cartușe, aproximativ 21 de kilograme de marijuana, aproximativ un kilogram de cocaină și 1.250 de pachete de țigări aparent neimpozitate.

Procedurile preliminare au fost inițiate sub suspiciunea de încălcare a Legii privind explozibilii, a Legii privind armele, a Legii privind stupefiantele și a unei infracțiuni fiscale.

Citeste si: Zeci de mii de cutii de sirop pentru copii cu un colorant, azorubină – E 122, interzis în alte state europene, vândute în România

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si