Totul a avut loc într-un bar din comuna Telciu din județul Bistrița-Năsăud. Două grupuri de tineri au fost surprinse când își împărțeau pumni și picioare, se loveau cu bâte și țevi, iar după câteva minute se atacă cu scaunele din local fără a se opri.

Cel puțin zece tineri care din primele informații fac parte din găști rivale au pornit un scandal monstru, scenele fiind surprinse de camerele de supraveghere din bar.

Inițial, scandalagii și-au împărțit pumni și picioare și s-au lovit cu bâte și țevi.

Tinerii sunt cercetați pentru lovire, distrugere și amenințare

Cuprinși de furie, tinerii din cele două grupuri au pus mâna pe scaunele din local și au început să se lovească între ei, fiecare cum a apucat. Scenele de groază au durat mai bine de un minut.

Citește și: Caz șocant în Marea Britanie! O tânără a fost snopită în bătaie de iubitul ei: "Un calvar absolut terifiant"

Imaginile surprinse de camerele barului au ajuns în atenția oamenilor legii. Agresorii au acum dosare penale pentru lovire, distrugere și amenințare, cercetările fiind în curs pentru a afla cum s-a petrecut totul.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au întocmit un dosar penal, fiind desfășurate cercetări cu privire la infracțiunile de lovire sau alte violențe, distrugere și amenințare, urmând să fie stabilită participația penală cât și întreaga stare de fapt”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean pentru presa locală.

Bătaie cu pumnii și picioarele între părinții unor copii la târgul de Crăciun din Piața Constituției

S-au încins spiritele la târgul de Crăciun din Piața Constituției. Părinții unor copii s-au bătut la târgul de Crăciun pe locurile de la carusel în fața a mii de oameni.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Scandal monstru la  târgul de Crăciun din Piața Constituției. Părinții unor copii s-au luat la bătaie din cauza locurilor de la carusel.

Apoi, situația a degenerat ajungându-se la împărțirea pumnilor și a picioarelor între adulți. În acest sens a fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru ca aceștia să se liniștească.

Citește și: Disperarea unei copile când a văzut că mama sa este lovită de tată: a sunat la 112 la ora 5 dimineaţa

Scandalul agresiv a fost pornit de câțiva părinți după ce s-ar fi luat la ceartă din cauza locurilor de la carusel. La scurt timp după începerea conflictului verbal, adulții au început să-și împartă pumni și picioare.

A fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru a-i calma pe părinți, potrivit antena3.ro

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Festin regal la Palatul Snagov! Cum au fost răsfățați invitații la nunta Monicăi Bîrlădeanu și a lui Valeriu Gheorghiță- radioimpuls.ro

Citeste si: Uleiul care te ajută să ai un somn profund şi odihnitor. Lidia Fecioru: "Ne ajută să ne calmăm frica de a nu fi auziți și văzuți"- antena3.ro

Incidentul s-a petrecut aseară chiar sub ochii copiilor și a altor sute de oameni.

Bătaia a avut loc chiar după ce primarul general  Nicușor Dan  postase pe Facebook poze cu târgul de Crăciun cu descrierea „  Bucureștenii se bucură de Târgul de Crăciun din Piața Constituţiei". 

Citește și: "Mama bătăușă" din Botoșani, condamnată la 3 ani și 6 luni de închisoare. Femeia de 43 de ani a lovit doi elevi și l-a atacat pe directorul adjunct al școlii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si