Vedeta și-a dorit să-l scoată pe Cheluţu la masă, într-un restaurant din Turda. A avut însă parte de o mare surpriză atunci când cele două vedete de Instagram au ajuns la local.

Citește și: VIDEO- Noua Madonna îi îngrijorează pe fani: „Madonna nu mai există... Nu am nicio idee cine este persoana asta...”

„Eu nu sunt un încuiat la minte, sunt conștient că animăluţele pot deveni un stres pentru ceilalți clienți, dar asta nu înseamnă că nu se poate face un colţ desemnat celor cu animăluţe.

Dar în niciun caz un răspuns vehement și încărcat de energie negativă: în acest restaurant nu aveți voie cu animale. De fiecare dată când am mers prin Europa, cam peste tot animăluţele sunt acceptate”, a declarat Dorian Popa pentru jurnaliștii de la  Observator.

Dorian Popa și Cheluţu sunt cei mai buni prieteni de mai bine de patru ani

Dorian Popa este revoltat că a avut astfel de probleme şi în hoteluri. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citește și: Casa de modă Balenciaga, acuzată de pedofilie. În campania de Crăciun copiii țin în mâini ursuleți în costume indecente

„În Satu Mare un singur hotel, un singur hotel acceptă animăluţe, în tot Satu Mare! Am avut o situaţie și acolo pentru că aveam un concert. Hotelul în care noi ne cazăm de obicei cu Cheluțu, cel care acceptă animălute era plin.

Ia și caută alt hotel când nimeni nu te primeşte cu Cheluţu. Am zis: zgârie patul, zgârie perdeaua vi le plătesc dublu, triplu, cvadruplu, vă plătesc toată camera! Îmi doresc să fie sufletul meu cu mine! Într-un final am rezolvat în alt oraş”, a mai precizat vedeta, potrivit sursei citate. 

Citește și: Ce spune Dan Negru despre Fuego, invitatul său din ediția de duminică “Tu urmezi!” “N-am prea zis-o, dar o zic acum, la televizor!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si