Andreea și Alin sunt cei doi concurenți care ar putea părăsi Casa Iubirii. Ionuț va fi cel care va hotărî cine va pleca acasă.

Situații tensionate în Casa Iubirii

„Voi veți hotărî cine va părăsi Casa Iubirii”,  a fost replica prezentatoarei Andreea Mantea care a reușit să declanșeze momente tensionate între concurenți.

Alin are șase voturi pentru eliminare, iar Andreea cinci.

Alin va fi cel care pleacă acasă, dar Ionuț îl poate salva, fiind lider în casa băieților. Bianca a început să plângă când a auzit că Alin ar putea părăsi competiția.

„Dar, astăzi, avem nevoie de cuvântul lui Ionuț, care este lider în casa băieților. Ai șansa să îl salvezi, dat asta înseamnă că va pleca Andreea”,   a mai completat Andreea Mantea.

Citește și: Flavius se simte foarte atras de Anca. Ce mărturisiri a făcut concurentul despre ea, dar și despre celelalte fete

Andreea este cu ochii în lacrimi, iar Alin rămâne fix, fără a mai avea vreo reacție. Emanuel speră că nu va fi Andreea cea care va pleca acasă.

„Doamne, ce joc!”, a spus Radu.

„Hai acolo, la Bianca! Să vedem ce facem”, a

completat Ionuț pentru a-i oferi concurentei susținerea lor, potrivit KanalD.ro.

„Frate, eu nu pot”, a reacționat Emanuel.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Păi da, dar uită-te și la ea, uită-te și la tine, uită-te și la băiatul ăla care e acolo și e și Andreea! Nu știu ce să fac. Efectiv, nu știu ce să fac”,  a mărturisit Ionuț, bulversat de toată situația din emisiune.

Larisa de la "Casa Iubirii", în lacrimi după atacurile Kingăi (VIDEO)

Deși Kinga a părăsit "Casa Iubirii" de câteva săptămâni, atacurile fostei concurente sunt încă virulente. Larisa a cedat nervos și s-a descărcat în fața celorlalți concurenți în emisiunea din 1 Decembrie.

Larisa se simte dezamăgită de acuzațiile Kingăi. Ea nu înțelege de ce fosta concurentă din  Casa Iubirii  "dă cu atâta ură în mine".

Citește și:  Maria din Casa Iubirii a rămas în Spania, deși s-a despărțit de George. Ce a declarat aceasta despre fostul partener

Kinga, o concurentă controversată, reușește să o necăjească pe Larisa chiar și așa, eliminata.

Larisa: "Mă încarc foarte mult"

Andreea Mantea a întrebat-o direct pe Larisa: "De ce te doare ce a zis Kinga despre tine?"

Larisa a încercat să explice tensiunea pe care o resimte în prezent: "Să văd că am fost lângă ea și vine și dă cu atât ură în mine, nu mă simt bine, mă încarc foarte mult".

Citește și:  Bianca de la ”Casa iubirii”, în lacrimi din cauza geloziei iubitului ei. Ce se întâmplă între cei doi concurenți?

Concurentele i-au spus Larisei că trebuia să se aștepte la aceste reacții din partea lui Kinga.

Larisa și Andreea, relație tot mai rece

Larisa si Andreea au încheiat prietenia frumoasa care s-a legat în urma cu ceva timp.

Andreea a explicat că relatia de prietenie dintre ea si Larisa s-a răcit tocmai din cauza certurilor din casă. Ambele fete, vulcanice fiind, reacționează urât la nervi.

Citește și:  De ce a venit Jador în "Casa Iubirii". Surpriză uriașă (VIDEO)

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Hatz Pizza, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Efectiv, m-am descărcat, nu am nicio treabă cu voi", și-a cerut scuze Larisa de la celelalte concurente, inclusiv Andreea. 

Larisa a fost sfătuită de moderatoarea emisiunii să nu suferi din cauza faptului că un singur om a dezamăgit-o.

Citește și:  Triunghi amoros în ”Casa Iubirii”. Flavius o îmbrățișează pe Natalia sub privirile Ancăi

"Tu poți să legi cu aceste fete o prietenie foarte frumoasă. Pentru că un om te-a dezamăgit, nu are sens să rupi ceva frumos dintre voi", a spus Andreea Mantea.

"Mă simt că tot timpul am fost lângă ea, și cu bune și cu rele, și acum mă simt dezamăgită", a răspuns Larisa. 

Citește și: Claudia, noua concurentă din "Casa Iubirii", refuzată de Emanuel (VIDEO)


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si