Bărbatul în vârstă de 57 de ani a fost reținut de către autoritățile italiene. Atacul a avut loc într-un bar din cartierul Fidene.

O ședință de bloc a fost încheiată cu trei morți și patru răniți, la Roma

"A intrat în cameră, a închis ușa și a strigat 'Vă omor pe toți', apoi a început să tragă", a declarat un martor citat de agenția italiană de presă Ansa.

Citește și: VIDEO- Răsturnare de situație în cazul asasinării lui John Englezu în Malta. Cine sunt criminalii?

Patru persoane au fost rănite, dintre care una se află în stare gravă. Potrivit anchetatorilor, bărbatul ar fi avut mai multe divergențe cu asociația.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Numărul victimelor ar fi fost mai mare, dar arma bărbatului s-a blocat, a relatat un martor la scenele de groază.

Un bărbat înjunghiat în inimă a mai apucat să meargă 150 de metri înainte de a muri

O crimă înfiorătoare a avut loc în Banat, acolo unde o persoană a fost găsită decedată, lângă bicicletă.

Citește și: Criminalul Georgetei încă nu a fost găsit. Polițiștii italieni se chinuie de o săptămână să deslușească misterul

Victima, un bărbat înjunghiat în inimă, este un muncitor sezonier de 46 de ani, din județul Teleorman.

„Cercetările au fost efectuate de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Criminalistic și Poliției Municipiului Caransebeș, sub coordonarea procurorului de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, stabilindu-se faptul că, pe fondul consumului de alcool, între victimă și un bărbat de 52 de ani, ar fi izbucnit un conflict spontan în locuința celui din urmă, iar acesta i-ar fi aplicat victimei o lovitură cu un cuțit în zona inimii.

Imediat după aceea, victima în vârstă de 46 de ani ar fi părăsit locuința celui de 52 de ani, deplasându-se aproximativ 150 de metri pe bicicletă, moment în care ar fi căzut pe partea carosabilă, loc în care a fost observat de un localnic care a sunat la 112”, a transmis IPJ Caraș-Severin.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si