Flavius a fost acuzat că joacă la mai multe capete și că păstrează legătura cu fosta iubită. S-au adus acuzații și cu privire la un apartament pe care Flavius îl folosește, însă el neagă tot.

"Când are necesități... se vede cu fata asta!", este acuzația adusă la adresa concurentului din "Casa Iubirii".

Citește și: Larisa izbucnește în lacrimi. Ionuț și-a pierdut complet încrederea în ea. ”Mă sâcâie pe creier..."

Radu spune că toată cheia acestei situații se află la el. Cuvintele sale i se par misterioase moderatoarei Andreea Mantea.

Anca, în lacrimi: "Să nu crezi că mai am încredere în tine"

Flavius încearcă să o liniștească pe Anca și să o oprească să mai plângă. 

"Ok, lasă-mă. Vreau să te cred, nu s-a întâmplat nimica. Ai spus că poți să demonstrezi, o să vedem. În momentul de față să nu crezi că am încredere în tine", îi spune Anca lui Flavius.

Citește și: Anca, acuzată că își bate joc de Flavius! „N-am spus că vreau să-l duc acasă!”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Anca l-a acuzat pe Flavius că i-a dat "like" pe Instagram fostei iubite cu doar câteva zile în urmă.

"Eu nu am vrut să fac un pas mai mare decât piciorul cu tine, am vrut să mă asigur de ceea ce fac. De foarte multe ori am dat greș. Eu nu-l am pe fostul meu pe Instagram", a explicat Anca.

Citește și: Alin, deranjat de modul în care s-a purtat Bianca cu noii băieți din "Casa Iubirii"

"Eu simt o chestie pentru tine, așa în timp scurt, mi-e clar că sunt atras de tine. Sunt sigur că totul va fi bine între noi dacă va trece timpul peste noi și putem să stăm împreună", a replicat Flavius.

anca casa iubirii

Anca, extrem de supărată la adresa lui Flavius

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Radu l-a afundat și mai tare pe Flavius spunând care sunt adevăratele pasiuni ale Ancăi, nu cele listate de Flavius.

Anca nu se poate stăpâni și plânge în fața camerelor de filmat. "Mă retrag și pot să plec acasă", îi spune ea lui Flavius.  

Răsturnare de situație în relația dintre Anca și Flavius

În urmă cu o săptămână, Anca a fost pusă la zid de către concurenții din Casa Iubirii, fiind acuzată că îl joacă pe Flavius și că de fapt nu ar avea nicio intenție serioasă. 

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Hatz Pizza, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Ea s-a apărat la reproșurile concurenților în ediția de duminica trecută a emisiunii.

La acel moment, chiar Flavius a fost cel care a sărit în apărarea concurentei, adresându-se colegilor săi să nu îi mai dea nimeni sfaturi de relații. De asemenea, tânărul a mărturisit că el chiar o place pe Anca și simte același lucru și din partea ei.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si