Totul a pornit de la un joc pe Tiktok dintre Betty Salam și Costeluș de la Clejani. În loc ca apele să se liniștească, s-a ajuns la amenințări cu moartea.

Florin Salam a mers să depună plângere împotriva lui Costeluș de la Clejani

La data de 20 decembrie 2022, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 2 au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că a primit amenințări din partea unui bărbat, prin intermediul unei rețele de socializare.

Citește și: VIDEO| Florin Salam, enervat la culme: „Îți pun silicoane în gură!”. Costeluș de la Clejani amenință că îi va ucide familia

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 ”, au transmis, pentru gândul.ro, reprezentanții Poliției Capitalei.

Tzancă Uraganu a intervenit în scandalul dintre cei doi

Manelistul i-a luat apărarea lui Florin Salam pe o rețea de socializare, aruncând cuvinte grele la adresa lui Costeluș de la Clejani.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Este scandalul momentului în lumea manelelor. Tzancă a intervenit: „N-au nici ce să mănânce în casă și...”

„N-au nici ce să mănânce în casă și stă de figuri pe TikTok, cu înjurături. Mă refer chiar la ăsta, nu la altcineva (n.r. Costeluș de la Clejani). După ce că ești ultimul amărât, mai stai să și înjuri pe TikTok? Te mai numești și șmecher? Ești șmecher și ai ciorapi în geam, în loc de perdea.

Păi tu te-ai găsit să te iei de noi, măi sclavule? Pentru noi ești o furnică, un aurolac, de ăla care vine să șteargă parbrizul la semafor și îi dăm 10 lei.

Vă pup și ies de aici, pentru că nu mai vreau să înjur și să vorbesc urât. Oricum, ți-am dat în privat acolo, să te saturi. Nu mai vreau să vorbesc urât, să-mi închidă contul și să am probleme cu TikTok-ul „, a spus Tzancă Uraganu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si