Un fost șef al armatei ruse, Alexei Maslov, care avea legături vechi cu Ucraina, a murit subit la vârsta de 69 de ani. El a decedat în ziua de Crăciun, la un spital militar din Moscova.

Comandantul avea legături cu Ucraina

Anunțul a fost făcut de compania de construcție de mașini Uralvagonzavod, cel mai mare producător de tancuri din lume, unde generalul Alexei Maslova lucrat recent ca reprezentant de vânzări internaționale, scrie  The Telegraph.

Alexei era descris drept un „comandant distins, care a făcut o călătorie curajoasă de la comandant de pluton la comandant-șef al forțelor terestre”.

Citește și: O celebră cântăreață s-a stins din viață la vârsta de 74 de ani

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Potrivit unor surse, fostul comandant militar avea legături strânse cu Ucraina.

Multe decese subite la Moscova

Moartea generalului Maslov a survenit la doar câteva zile după ce un oficial al marinei militare responsabil cu construcția de submarine a suferit, de asemenea, o „moarte subită”. 

Citește și: Cazul incredibil a doi soți, care s-au stins din viață la doar câteva ore distanţă. Erau internaţi în acelaşi spital

Alexander Buzakov, în vârstă de 65 de ani, a murit la sfârșitul săptămânii trecute, la o zi după ce a prezidat ceremonia de lansare la apă a unui nou submarin de la Șantierele Navale ale Amiralității din Sankt Petersburg.

Compania sa a descris moartea sa ca fiind „bruscă, intempestivă și tragică”, dar nu a oferit detalii despre cauza morții.

Iar numărul deceselor subite continuă. Mikhail Watford a fost găsit mort la casa lui din Surrey, iar Ravil Maganov, președintele gigantului energetic Lukoil, se pare că ar fi căzut, de asemenea, de la o fereastă, de data aceasta

fiind vorba despre cea a unui spital din Moscova.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si