Primul sezon al îndrăgitei emisiuni "Casa Iubirii" se apropie de final. Radu a fost unul dintre cei mai longevivi și dinamici concurenți ai emisiunii.

Citește și: Concurenții din ”Casa Iubirii” răspund sincer la întrebările legate de Finală. Ce știe Nicoleta despre ceilalți concurenți

El a avut mai multe încercări de a lega o relație cu fete din "Casa Iubirii", dar partidele au căzut rând pe rând.

Citește și: Eliminare neașteptată în „Casa iubirii”. Ce cuplu a fost destrămat

Radu s-a apropiat pentru o perioadă de Kinga, Xenia sau Anca, dar relațiile s-au răcit rapid. Pe Xenia, Radu a prezentat-o chiar părinților, dar nu a fost să fie.

Radu, văzut drept câștigător al marii finale

Sorin a mărturisit că îl vede pe Radu campion: Ai demonstrat ceea ce nu a reușit nimeni altcineva aici în casă.  Nimeni nu a mai avut atatea relatii esuate cate ai avut tu!",  spune el.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și:  Bianca din "Casa Iubirii": "Am fost șocată. Noi două eram prietene" (VIDEO)

"Atâtea încercări în timp scurt e o performanță",  a explicat Sorin. Și Nicoleta îl vede favorit pe Radu. 

Radu de la "Casa Iubirii": "Pot să vă spun părerea mea sinceră?"

În cea mai recentă emisiune, Radu a ținut să le spună fetelor din Casa Iubirii care este părerea lui sinceră despre ele.

"Consider că Anca își joacă foarte bine cartea, cu tot ce se întâmplă aici. Își face bine treaba și învață câte puțin de la fiecare, a acumulat mult", spune Radu.

Potrivit lui Radu, Anca încearcă să o copieze pe Bianca, opinie cu care Anca nu este de acord, spunând că ea o apreciază foarte mult pe competitoare și nu vrea să se certe cu ea.

S-a aflat cine sunt cei doi concurenți ce au intrat în marea finală ”Casa Iubirii”

Tensiunile ating cote maxime în  ”Casa Iubirii”. După ce Andreea și Alex au fost eliminați, ceilalți concurenți fac calculele pentru Finală.

Primii finaliști sunt  Larisa și Sorin. Felicitări! Sunt foarte multe voturi strânse. Va țin pumnii tuturor! ”, a anunțat Andreea Mantea în emisiunea de duminica.

Citește și:  Alex și Andreea, eliminații de aseară din “Casa iubirii”; Finala reality show-ului va putea fi urmărită duminică, pe 15 ianuarie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D!

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Hatz Pizza, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

În gala de duminică, Alex și Emanuel, de la băieți, și Natalia și Andreea, de la fete, au fost propuși spre eliminare.

Citește și:  Eliminare neașteptată în „Casa iubirii”. Ce cuplu a fost destrămat

În urma voturilor Alex și Andreea au fost eliminați, spre dezamăgirea lui Emanuel. Andreea a fost foarte dezamăgită de eliminare, fiind atât de aproape de marea finală.

Marea Finală din Casa Iubirii, pe 15 ianuarie

După un parcurs de aproape 11 luni, îndrăgita emisiune matrimonială, "Casa iubirii" se apropie cu pași repezi de final.

Marea finală va avea loc pe data de 15 ianuarie, iar votul publicului va fi decisiv. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si