Mesaje de Mica Unire 2023. Pe 24 ianuarie 1859 a avut loc Unirea Principatelor Române sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza. Pe 24 ianuarie 1859 Moldova s-a unit cu Țara Românească, un eveniment important în istoria României.

Mica Unire 2023.

Mica Unire 2023. Mesaje și felicitări pentru 24 ianuarie „În această deosebită zi de 24 Ianuarie este ziua tuturor românilor, La mulți ani!”

Mesaje 24 ianuarie 2023- Mica Unire

„Fie ca 24 Ianuarie să vă aducă sănătate, fericire și multă, multă bucurie alături de cei dragi și apropiați!”

„De 24 Ianuarie vreau să-ți urez tot binele de pe lume și să fii la fel de bun în ceea ce faci și mai ales să fii mândru că ești român. La mulți ani!”.

„Cu prilejul Zilei Micii Uniri doresc poporului roman cele mai călduroase felicitări si urări de sănătate, bunăstare, prosperitate si succes!”.

Citește și: Tot ce trebuie să știi despre Mica Unire. 24 ianuarie este sărbătoare legală în România

Mica Unire 2023.

Mica Unire 2023. Mesaje și felicitări pentru 24 ianuarie „În această deosebită zi de 24 Ianuarie este ziua tuturor românilor, La mulți ani!”

„Cu ocazia Zilei Micii Uniri vă doresc succes in activitate si sa va bucurați de cele mai frumoase realizări! Cu ocazia Zilei Micii Uniri va doresc succes in activitate si sa va bucurați de cele mai frumoase realizări. La mulți ani de prosperitate si bunăstare!” 

„În această deosebită zi de 24 Ianuarie este ziua tuturor românilor, La mulți ani!”.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„Mult e dulce și frumoasă limba ce-o vorbim. Altă limbă armonioasă ca ea nu găsim. La multi ani, România! 164 de ani de la Mica Unire!”.

Mica Unire 2023.

Mica Unire 2023. Mesaje și felicitări pentru 24 ianuarie „În această deosebită zi de 24 Ianuarie este ziua tuturor românilor, La mulți ani!”

Urări și felicitări deosebite 24 ianuarie 2023- Mica Unire

„De 24 Ianuarie urez la mulți ani tuturor românilor și celor ce iubesc România!”.

„La Mulți Ani încununați de succes și prosperitate cu ocazie zilei de 24 Ianuarie! Ne face deosebita plăcere să colaborăm cu oameni de excepție ca dumneavoastră. Adevărați romani. La Mulți Ani încununați de succes și prosperitate cu ocazie zilei de 24 Ianuarie!”.

„Îți mulțumim si iți uram un sincer La Mulți Ani cu ocazia zilei Micii Uniri!Cu romani de excepție ca tine tara noastră este mai bogata si mai respectata. Cu clienți deosebiți ca tine, noi suntem mai buni si mai puternici. Iți mulțumim si iți uram un sincer La Mulți Ani cu ocazia zilei Micii Uniri!”.

Citește și: 24 ianuarie sărbătoare: Mica Unire. Care este semnificația acestei zile

Mica Unire 2023.

Mica Unire 2023. Mesaje și felicitări pentru 24 ianuarie „În această deosebită zi de 24 Ianuarie este ziua tuturor românilor, La mulți ani!”

„De 24 Ianuarie urez La mulți ani României, tuturor romanilor si celor ce simt si gândesc românește!”.

„De 24 Ianuarie, Ziua Micii Uniri va doresc distracție plăcută si sa va bucurați ca sunteți român! De 24 Ianuarie, Ziua Micii Uniri va doresc distracție plăcută si sa va bucurați ca sunteți roman. La Mulți Ani plini de realizări!”.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„La mulți ani de 24 Ianuarie! Îți mulțumim pentru tot sprijinul de care ai dat dovadă, îți mulțumim ca ești român, La mulți ani de 24 Ianuarie!”.

„La Multi Ani Române, Fii mândru de tara ta!- Mica Unire. De când se știe, Romanul trăiește cu credință in suflet. La fel cum Dumnezeu ne iubește pe noi, la fel si noi trebuie sa ne iubim tara si s-o respectam. La Multi Ani Romane, Fii mândru de țara ta!- Mica Unire!”.

„La mulți ani și cele mai sincere și călduroase urări de Mica Unire 2023! La mulți ani, român drag!”.

„La fel cum Dumnezeu ne iubește pe noi, la fel și noi trebuie să ne iubim și să ne respectăm Patria! La Mulți Ani Romane, fii mândru de tara ta!”.

„Hai să dăm mână cu mână, cei cu inima română, sărbătoarea să unească toată suflarea românească. La mulți ani, Române de Mica Unire 2023!”.

Citește și: Mica Unire. Semnificația sărbătorii de pe 24 ianuarie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si