Donald Trump este un om politic controversat și face afaceri de succes. El este cunoscut pentru acest lucru în Statele Unite și nu numai. De curând, americanul a anunțat că face angajări în România. Oamenii au ocazia să câștige 3.000 de euro pe lună.

Citește și: Un angajat a încasat peste 10 milioane de lei, apoi și-a dat demisia. Acesta câștiga 150.000 de pe zi

Românii vor salarii mai mari, mai ales în contextul scumpirilor din ultima vreme. De acum au parte de vești bune, Donald Trump face angajări în România, iar salariile promise sunt mai mari decât multe din străinătate. Românii pot să câștige acum 3.000 euro pe lună, însă munca pe care trebuie să o depună nu este deloc ușoară.

Cum poți să obții un job oferit de Trump

Donald Trump a fost președintele Statelor Unite ale Americii, dar a rămas și un personaj mediatizat peste Ocean. Trump deține un întreg lanț de hoteluri, iar unul dintre ele se numește Trump Hotels Doonbeg și este situat în Irlanda, fiind și cel care face angajări în România.

Citește și: Navetiști din Ungaria, salariați în România

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Unitatea de cazare caută români pentru a munci acolo, iar salariile promise nu sunt deloc de trecut cu vederea. Românii pot să aplice acolo pentru joburi precum cel de menajeră, somelier, manager de restaurant sau ospătar. Cei interesați pot să câștige salarii cuprinse între 2.000

și 3.000 de euro pe lună, ceea ce este un avantaj, comparativ cu banii încasați în România.

Citește și: Ce este "richesiunea" care lovește giganții Google, Microsoft, Facebook și Amazon. Concedieri masive chiar acum

Trump nu face acest lucru pentru prima dată, deoarece el a mai angajat români. De multe ori și-a îndreptat anunțurile de recrutare înspre români. Miliardarul a mai angajat oameni din țara noastră pe posturi precum cel de cameristă sau bucătar în anul 2022, când a oferit salarii foarte bune. Sumele pe care le-au câștigat au fost cuprinse între 25.000 și 30.000 de euro.

Hotelul lui Donald Trump din Irlanda se află în zona coastei de vest a țării și este luxos. Unitatea de cazare are camere și restaurant cu vedere la Oceanul Atlantic, o plajă privată, teren de golf și spa. Ca să se cazeze aici, oamenii trebuie să plătească între 280 și 300 de euro pe noapte.

Citește și: Zile libere 2023. În ce situații își pot lua românii liber fără să ceară concediu de odihnă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si