La aproape o lună de la tragedie ies la iveală noi detalii în cazul tragediei de la CE Oltenia, Parchetul Motru refuzând accesul la dosar.

Ies la iveală noi detalii în cazul tragediei de la CE Oltenia

Potrivit avocatului Adrian Cuculis, soțul judecătoarei de la Tribunalul Gorj ar fi cel care a închiriat mașinile către CEO.

Citește și: Declarațiile cutremurătoare ale minerului care a supraviețuit tragediei de la CE Oltenia: „Nu pot să dorm nopțile”

”În cazul în care mai încape în discuție că se mușamalizează dosarul tragediei de la CE Oltenia vin și confirm că Parchetul Motru nu are de ce să investigheze acest caz în condițiile în care Tribunalul Gorj este condus de către un judecător al cărui soț este chiar cel care a “închiriat” tanchetele către CEO”, a spus avocatul Adrian Cuculis.

Parchetul Motru a refuzat accesul la dosar

”Același parchet refuză accesul la dosarul penal, motivând niște absurdități inexistente din punct de vedere legal. Este a 2-a saptămână de la cererea transmisă PICCJ cu privire la preluarea dosarului la Bucuresti.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citește și: Primele măsuri luate în urma controalelor ITM: transportul minerilor a fost sistat în toate carierele Complexului Energetic Oltenia

În mod evident prin nepunerea la dispoziție a dosarului penal, deși au fost audiate 48 de persoane pana acum, arată câtă presiune este pe “justitie””, a mai precizat avocatul Adrian Cuculis.

Trei muncitori au murit după ce mașina care-i transporta în cariera de cărbune s-a răsturnat

O tanchetă cu muncitori s-a răsturnat în cariera de cărbune a Complexului Energetic Oltenia. 

Citește și: VIDEO-UPDATE: A fost activat Planul roșu de intervenție în Gorj: trei muncitori au murit după ce mașina care-i transporta în cariera de cărbune s-a răsturnat

”Un vehicul care transporta muncitori s-a răsturnat în cariera Jilţ Sud. Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea eficientă a fost activat Planul Roşu de Intervenţie  la nivelul judeţului Gorj”, a precizat ISU Gorj. 

În accident au fost implicate 25 de persoane.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si