Jessica Rayara, care a fost văzută ultima dată în viața pe 5 februarie, a fost descoperită moartă și îngropată sub casa în care locuia cu iubitul și copiii săi. 

Vecinii au spus că cei doi copii, în vârstă de 5 și 2 ani, au fost văzuți singuri acasă cu o zi înainte. Cadavrul tinerei a fost găsit îngropat sub casa ei din Ituporanga, staul Santa Catarina, Brazilia, pe data de 7 februarie.

Citește și: „S-a uitat la mine și am început să plâng”. Drama unui copil de 7 ani găsit sub ruine, alături de părinții și frații săi morți

Iubitul femeii este principalul suspect

În acele două zile în care femeia a lipsit fără ca nimeni să știe ceva despre ea, partenerul său a fost dus la secția de poliție unde a fost audiat, însă ulterior eliberat.

Oamenii legii au constatat mai multe contradicții în declarația sa și au efectuat o percheziție amplă în locuința familiei.

Citește și: Drama unui actor turc care și-a pierdut fiica în urma cutremurului devastator. "Inima îmi plânge, mâinile îmi tremură”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În cele două zile în care Jéssica a lipsit, partenerul ei a fost dus la secția de poliție unde a fost audiat, dar ulterior eliberat. Autoritățile au constatat mai multe contradicții în declarația sa și au efectuat o percheziție amplă în locuința familiei.

Sub locuința tinerilor, autoritățile au găsit cadavrul femeii îngropat. După dezgroparea cadavrului, poliția a solicitat Ministerului Public un mandat de arestare temporară pentru partenerul Jessicăi, scrie Mirror.

Citește și: Ucraineanul care și-ar fi ucis un coleg a fost arestat. Bărbatul a fost găsit în Iaşi

Bărbatul a fost arestat de Poliția Civilă pe data de 7 februarie. Potrivit oamenilor legii, Jessica și-a denunțat partenerul pentru abuz domestic recent, în anul 2022. 

Autoritățile efectuează o autopsie pe cadavrul victimei pentru a stabili cauza morții acesteia. Acum, cei doi copii ai cuplului sunt în grija statului. 

Citește și: Doi tineri abia căsătoriți au murit unul în brațele celuilalt, în Turcia, în urma cutremurului. Aceștia se pregăteau să își întemeieze o familie

Suspectul este arestat preventiv pe întreaga durată a anchetei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si