În urma accidentului de pe raza localității Crucea, trei victime au fost rănite. Acestea au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Autoritățile au intervenit la fața locului

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Punctului de Lucru Crucea cu o autospecială de stingere dotată cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2, cu sprijinul a două echipaje SAJ.

Noi detalii în cazul accidentului rutier de la Petroșani

Pe data de 21 decembrie 2022, în timp ce se aflau pe trecerea de pietoni, șase copii au fost loviți de un autoturism, în municipiul Petroșani. 

Un copil în vârstă de 11 ani a fost resuscitat de echipajele medicale. Alţi patru au fost duşi de urgenţă la spital cu ambulanțe. Al șaselea copil a fost transportat la spital de familie.

Șoferul a părăsit locul faptei, însă a fost prins ulterior de către polițiști. Acesta nu avea permis de conducere și se afla sub influența alcoolului.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Marți, Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara a transmis faptul că procurorii au finalizat urmărirea penală. A fost dispusă trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a unui bărbat pentru comiterea infracțiunilor de omor, tentativă la infracţiunea de omor calificat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

„La data de 21.12.2022, în jurul orelor 21:58, fără a poseda permis de conducere şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, mai exact 1,55 gr.%o   alcool pur în sânge- prima probă la ora 23:30, respectiv 1,40 gr.%o alcool pur în sânge- a doua probă la ora 00:30, a condus un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Petroşani, județul Hunedoara şi, prin nerespectarea mai multor reguli de circulație, dar şi prin asumarea producerii unui eveniment rutier cu consecințe letale asupra sa şi a altor participant la trafic, a surprins şi accidentat pe trecerea de pietoni din zona sensului  giratoriu <<de la Avion>> pe persoanele vătămate minore C.R.C., U.S.A.,G.M.A.,P.D.I.,P.L.A.M. şi P.C.A., determinând în acest fel decesul acesteia din urmă la data de 22.12.2022, dar şi vătămarea corporală a celorlalte persoane vătămate, acestea necesitând zile de îngrijiri medicale, după care a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliţie”, afirmă procurorii.

Citește și: Noi detalii în cazul accidentului rutier de la Petroșani în care șase copii au fost răniți. Unul dintre ei a murit


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si