La mai puțin de trei ani și jumătate după ce Ryan Reynolds a cumpărat ”Mint Mobile”, celebrul actor a vândut-o cu suma de 1,35 de miliarde de dolari. Imediat după ce tranzacția a fost anunțată de star pe pagina sa de Instagram, paparazzi i-au surprins pe el și soția sa, Blake Lively, plimbându-se pe străzile din New York. 

Citește și: Sylvester Stallone arată la fel de bine ca atunci când juca rolul lui Rambo. Cum a fost surprins de paparazzi

Dincolo de talentele actoricești, Ryan Reynolds s-a dovedit a fi un adevărat afacerist. Acesta deține și un mare brand de băuturi, care este estimat la peste 600 de milioane de dolari.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Deși este reținut când vine vorba de averea sa, actorul investește cel mai mult în mașini. În colecția sa ar fi un Audi R8 de peste 100.000 de dolari și un Lamborghini Aventador de jumătate de million de dolari. Actorul are o pasiune și pentru ceasuri. Cele mai scumpe modele fiind un Omega în valoare de 20.000 de dolari și un Chopard de 25.000 de dolari.

Citește și: O româncă fura ceasuri de lux de la bătrânii pe care îi îmbrățișa pe stradă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si