Potrivit unui studiu, 9 din 10 români petrec cel puțin o oră pe zi pe rețelele de socializare, iar aproape un sfert dintre aceștia stau mai mult de patru online în mediul online.

Facebook, cea mai utilizată platformă de social media

”Bătrânul” Facebook rămâne în continuare cea mai utilizată platformă de social media, urmată mai apoi de Instagram și TikTok, care are cea mai spectaculoasă creștere în preferințele românilor.

Aplicația Twitter a câștigat în ultimele luni tot mai multă notorietate la nivel național și înregistrează o pondere de 30% atunci când vine vorba despre utilizarea săptămânală, depășind LinkedIn.

Inna, Delia și Antonia se află în topul preferințelor fanilor

Aproape 7 din 10 români urmăresc cel puțin un influencer sau o celebritate în online. Printre persoanele publice care domină topul românesc se numără Inna, Delia și Antonia. La nivel internațional  Cristiano Ronaldo, Lionel Messi și Selena Gomez au cel mai mare număr de urmăritori.

Citește și: VIDEO- Fetele lui Cristiano Ronaldo au învățat să cânte și să vorbească în limba arabă

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Studiul a fost realizat la nivel național luna trecută, pe un eșantion de 500 de persoane cu vârste cuprinse între 18 și 55 de ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si