O mamă dispărută a fost găsită înjunghiată de "100 de ori" pe podeaua din baie și băiatul a fost găsit în gura unui aligator. Thomas Mosley, în vârstă de 21 de ani, a fost acuzat de uciderea lui Pashun Jeffrey, în vârstă de 20 de ani, și a fiului lor de doi ani, Taylen Mosley.

Polițiștii au descoperit trupul copilului la câțiva kilometri de apartament

Tânăra mămică a fost găsită a doua zi după sărbătorirea zilei sale de naștere, pe podeaua băii sale, cu peste 100 de lovituri de cuțit, potrivit documentelor de acuzare ale poliției. Căutătorii, inclusiv echipe de scafandri și ofițeri care au folosit drone, l-au căutat intens pe băiat de când trupul mamei sale a fost descoperit în apartamentul lor din St Petersburg, Florida, la începutul acestei săptămâni. Ofițerii care îl căutau pe micuț vineri, la un lac aflat la câțiva kilometri de complexul de apartamente, au observat un aligator "cu un obiect în gură", despre care și-au dat seama rapid că era cadavrul unui copil. Ei au tras focuri de armă asupra reptilei, care a scăpat cadavrul.

Ofițerii care îl căutau pe micuț vineri, la un lac aflat la câțiva kilometri de complexul de apartamente, au observat un aligator "cu un obiect în gură", despre care și-au dat seama rapid că era cadavrul unui copil

Ofițerii care îl căutau pe micuț vineri, la un lac aflat la câțiva kilometri de complexul de apartamente, au observat un aligator "cu un obiect în gură", despre care și-au dat seama rapid că era cadavrul unui copil

Suspectul, despre care poliția spune că ar putea avea probleme de sănătate mintală sărbătorise ziua de naștere a soției sale, în apartamentul lui Pashun Jeffrey, potrivit unor declarații de arestare publicate recent. Cei doi au fost văzuți ultima dată în viață miercuri, la ora 17.15, de către membrii familiei victimei, când aceasta a fost lăsată singură cu Mosley. 

Citește și: O familie din Prahova și-a omorât copilul de 4 ani după ce l-a opărit/ Av. Cuculis: „Pur și simplu au topit copilul în cadă”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Poliția a declarat că în jurul orei 20.30 vecinii au auzit o agitație puternică în apropierea apartamentului lor, dar serviciile de urgență nu au fost chemate.

Bărbatul a pledat nevinovat

Poliția susține că Mosley a fost de negăsit până la ora 21.03, când a apărut la casa mamei sale cu tăieturi la mâini și brațe.
Potrivit poliției, acestea erau "în concordanță cu rănile cauzate de alunecare în timpul unui atac cu cuțitul". El s-a internat singur în spital pentru a-și trata rănile. Cadavrul lui Jeffrey a fost descoperit joi, în jurul orei 14.30, după ce familia a cerut personalului apartamentului să facă o verificare, după ce a văzut sânge pe trotuarul de afară.

Pashun Jeffrey

Pashun Jeffrey

[Sursa foto: Mirror]

De asemenea, poliția susține că sub pat a fost găsită ascunsă o sticlă de soluție de curățare cu o amprentă însângerată care se potrivea cu cea a suspectului. Șeful poliției, Anthony Hollaway, a descris-o ca fiind "o scenă de omucidere foarte violentă în interiorul apartamentului". De asemenea, aligatorul a fost eutanasiat. 

Citește și: Un virus se răspândește rapid în Marea Britanie. Copii și vârstnicii sunt persoanele vizate

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Aceasta a fost prima lună în care a trăit aici și era foarte fericită că are un loc mai bun decât cel pe care îl avea înainte. Și pentru o tânără de 20 de ani, se descurca bine. Ea voia mai mult de la viață", a declarat Theo Brickhouse-Sails, unchiul lui lui Jeffry, pentru WFLA.

Thomas Mosley a pledat nevinovat la acuzațiile care i se aduc în timpul unei audieri de sâmbătă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si