Un urs însetat a spart o mașină și a băut toate dozele de bere și suc pe care le-a găsit pe banchetă, în număr de 69. Acesta a lăsat neatinse băuturile dietetice. Sharon Rosel locuiește în Districtul regional Sunshine Coast, din Columbia Britanică, Canada, și a avut o surpriză atunci când și-a lăsat în mașină cantități considerabile de lichide.

Citește și: Creatură misterioasă cu 24 de ochi descoperită într-un iaz noroios

Timp de o oră și jumătate, ursul a stat să termine dozele, iar proprietara spune că acesta s-a oprit abia când a ajuns la băuturile fără acid.

Femeia a încercat să vorbească cu ursul pentru a pleca de la mașină

Proprietara povestește cum a încercat să arunce apă rece de la balcon peste urs, însă fără rezultat, ba chiar ar fi încercat să vorbească cu ursul.
„Apoi am încercat să-l sperii și i-am spus că sunt un vânător de urși. Nici asta nu a rezolvat nimic, așa că a trebuit să stau și să-l privesc cum îmi devorează mașina”, a spus Rosel.

Citește și: Noi detalii în cazul ciobanului atacat de un urs, la o stână din Mureș. Metoda incredibilă prin care s-a salvat: „A venit direct acolo, în zona unde era el cu oile”

Femeia a făcut mai multe fotografii cu dezastrul pe care l-a lăsat animalul în urmă.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Desigur, interiorul din piele albă se potrivește foarte bine cu sucul portocaliu”, a spus Rosel, precizând că ursul a doborât și un pachet de prosoape de hârtie, dar nu s-a gândit să le folosească pentru a curăța mizeria. Ea speră că asigurarea ei va acoperi o parte din daune.

Citește și: O persoană a fost atacată de urs la Sovata. Bărbatul a fost transportat la spital

O persoană a fost atacată de urs la Sovata. Bărbatul a fost transportat la spital

Poliția stațiunii Sovata a fost sesizată, marți, cu privire la faptul că o persoană ar fi fost atacată de un urs. Bărbatul în vârstă de 37 de ani a fost mușcat de urs în zona unei stâne. 

Bărbatul  mușcat de urs  a fost trasnportat la spital pentru îngrijiri medicale și pentru mai multe investigații.

Citește și: Șocul unui bărbat care s-a trezit cu un păianjen uriaș ascuns în pantaloni

”În jurul orei 11:00, Poliţia staţiunii Sovata a fost sesizată, prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că o persoana ar fi fost atacată de un urs.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Hatz Pizza, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Din primele verificări efectuate de poliţişti a rezultat faptul că un bărbat, localnic de 37 de ani, ar fi fost muşcat de un urs, în zona unei stâne aflate pe strada Căpeţi, din Sovata”,  a transmis, marţi,  IPJ Mureş.

Citește și:  Un bărbat de 83 de ani a fost filmat în timp ce încerca să omoare un câine cu o furcă

”Au fost solicitate în sprijin echipaje de jandarmi, în vederea efectuării activităţilor şi cercetărilor specifice la faţa locului. În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală, pentru vătămare corporală din culpă, în scopul stabilirii tuturor circumstanţelor în care a avut loc evenimentul”,  au mai transmis poliţiştii.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si