Simona Halep este suspendată din luna octombrie a anului trecut, fiind depistată pozitiv la roxadustat, o substanţă interzisă.

Halep susține că nu a consumat această substanță în mod conștient

Simona a acordat un interviu pe platformei Tennis Majors, iar aceasta susține că a fost victima unei contaminări.

Citește și: Simona Halep ar putea juca la Roland Garros

"Au stabilit că aceste urme au fost rezultatul unei contaminări, o contaminare a unuia dintre suplimentele mele alimentare, ceea ce explică foarte slaba cantitate care a fost detectată în corpul meu", a spus Simona Halep.

Simona Halep a fost suspendată provizoriu

"Nu am consumat niciodată, în mod conştient, cel mai mic produs interzis", a spus sportiva, care riscă până la patru ani de suspendare.

Citește și: VIDEO- Simona Halep revine în joc! A primit un wild-card pentru Roland Garros

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Aceasta cere să fie audiată de o instanță independentă. "Nu cer tratament special. Vreau doar să fiu judecată: cât mai trebuie să aştept?", a întrebat ea. 

Simona Halep revine în joc! A primit un wild-card pentru Roland Garros

Simona Halep poate să joace din nou după 7 luni de la suspendare. Sportiva a făcut o pauză provizorie în urma scandalului de dopaj de la US Open.

Citește și: Ultimele informații din cazul de dopaj al Simonei Halep. Cum ar fi ajuns substanța în organismul sportivei

După 7 luni de suspendare, Simona Halep reintră pe teren. În urma scandalului de dopaj de la US Open, aceasta a fost nevoită să facă o pauză de câteva luni. Chiar și așa, românca a primit un wild-card pentru Roland Garros din partea Federației Franceze de Tenis.

Cu toate că, după suspendarea de 7 luni din cauza scandalului de dopaj de la US Open, Simona Halep a ieșit din topul primelor zece jucătoare ale lumii, reprezentanții Federației Franceze de Tenis i-au trimis sportivei un wild-card pentru Roland Garros.

Citește și: Simona Halep este în doliu/ ”Ai fost cea mai puternică femeie pe care am cunoscut-o”

Românca se află aucm pe poziția 26 în ierarhia WTA, și, în urma pauzei îndelungate a pierdut aproximativ un milion de dolari. Aceasta adunase suma de aproape 1 milion de dolari anul trecut, în perioada ianuarie-mai, bani obținuți doar din premiile câștigate la turnee. La aceste venituri s-au adunat ulterior și bonusurile de performanță din contractele publicitare.

Simona Halep a fost suspendată de Agenția Internațională a Integrității în Tenis după ce a ieșit pozitivă la Roxadustat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si