Bianca simte că Patrick este mult mai relaxat de când Nona a plecat și-l sfătuiește pe acesta să se gândească mai bine la plecarea din emisiune.

Patrick este foarte trist după plecarea Nonei

În ediția de astăzi, Patrick i-a transmis Nonei că o iubește și că vor fi împreună. Concurenții pun sare pe rană și își amintesc momentele cu Nona și Patrick.

Citește și: Un fost concurent de la ”Casa Iubirii” este atras de Nona. Cum va reacționa Patrick

Aceste amintiri îl întristează pe Patrick, care este de părere că pentru el această emisiune s-a învârtit în jurul Nonei și cu ea are toate amintirile în casă.

Citește și: Andreea Mantea a făcut anunțul: un concurent va părăsi emisiunea prin descalificare

Bianca nu ține cont de starea lui Patrick și-l sfătuiește să se gândească mai bine înainte de a părăsi emisiunea. Tot Bianca observă că Patrick este mai bine dispus și nu se mai simte constrâns de iubita sa.

Un fost concurent de la ”Casa Iubirii” este atras de Nona. Cum va reacționa Patrick

Cristian, concurent al primului sezon al emisiunii ”Casa Iubirii”, a recunoscut că se simte foarte atras de Nona.

Ce doi s-au văzut și față în față.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Momente deosebite în Casa Iubirii! Laurențiu a fost luat în camera roșie de către o concurentă

Mulți susținători au observat cât de mult se aseamănă Patrick și Cristian. Cei doi nu doar că se aseamănă fizic, dar sunt și atrași de Nona. Fostul concurent susține că s-au întâlnit întâmplător la sală, iar Nona era cu Bianca.

Deși este o mică diferență de vârstă, Cristian se consideră interesat de Nona, iar vârsta nu ar fi un impediment. Chiar dacă este atras de ea, Cristian știe că Nona este într-o relație cu Patrick.

Citește și: Tensiuni în Casa Iubirii! Nona a izbucnit în lacrimi: „M-aș bucura să fiu descalificată”

”Nu pot să mint, adică da îmi place, i-am spus și ei chestia asta. I-am spus la sală. A fost puțin neutră, având în vedere că are relație.”, a spus Cristian.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Hatz Pizza, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Cristian susține că Nona a fost puțin emotivă, fiind o situație vizibil incomodă pentru ea. Acesta susține că din partea lui a fost o atracție, dar nu crede că a fost ceva și din partea ei.

Citește și: Ionuț a câștigat imunitate în Casa Iubirii. Conflictele nu încetează să apară printre concurenți. Robert spune că ar fi fost amenințat cu eliminarea de către Ionuț

Fostul concurent este de părere că Nona este o fire reținută prin prisma relației pe care o are, iar el a respectat acest lucru.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si