”Tututor femeilor care sunteți aici, nu fiți distrase, continuați pentru obiectivele voastre, pe care nimeni nu vi le poate fura, aveți forță și putere.”

Thalia, show de senzație la Premiile Muzicale Billboard

Apariția Thaliei la evenimentul Latin Billboards va rămâne cu siguranță în memoria tuturor. Cu o atitudine de invidiat și cu grația care a consacrat-o, artista a ținut un discurs emoționant despre puterea femeilor.

Apoi, a urcat pe scenă într-o salopetă animal print și-a făcut un show incendiar.

Puțin mai târziu în aceeași seară, Thalia a primit unul dintre cele mai râvnite premii.

Thalia: ”Mă simt mândră, simt că fac parte dintr-un grup de femei talentate, puternice, pline de energie și pline de această putere care e contagioasă.”

Shakira, ”Femeia Latină a Anului”

După un an dificil în plan personal, Shakira a demonstrat lumii întregi că are toate atuurile unui idol. A plecat acasă cu titlul de ”Femeia Anului”.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citește și: Gerard Pique este în mijlocul unui nou scandal. El și fratele Shakirei s-au luat la bătaie

Shakira: ”Când mă simt pierdută, muzica e cea care mă ghidează pe drumul regăsirii. Pentru că cele mai importante lecții pe care le-am învățat anul acesta, le-am învățat de la alte femei.”

Această ediție a premiilor Billboard și-a propus să celebreze femeile care au adus un imapct pozitiv în lumea muzicală latino-americană.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si