Larisa a fost primită cu căldură și entuziasm de către băieți, însă fetele au fost puțin mai rezervate. Bianca a avut o curiozitate și a simțit că Larisa o va putea lumina în această situație.

Bianca vrea să afle anumite informații de la Larisa

Fiind cea mai bună prietenă a Kingăi, Bianca a fost sigură de faptul că știe despre discuția dintre Kinga și Alexandru și dacă între cei doi s-a întâmplat ceva mai mult.

Citește și: Șoc în "Casa Iubirii". O nouă concurentă stârnește uluire: "Sunt sora Kingăi!"

Kinga a spus într-un interviu că Alexandru a încercat s-o cucerească, însă ea ar fi cea care nu și-a dorit ceva mai mult cu el. Fosta concurentă a mai susținut faptul că ea a fost cea care l-a îndrumat pe Alexandru către Bianca.

Citește și: Lacrimi în Casa Iubirii. Marinel începe să plângă fără motiv

Larisa susține că ea nu știe prea multe despre acest subiect și nu crede că între Alexandru și Kinga a fost ceva mai mult de o simplă discuție.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: FOTO- Emoțiile au atins cote maxime în Casa Iubirii! O nouă eliminare a avut loc, iar Patricia a izbucnit în lacrimi! Cine a părăsit emisiunea

Alexandru s-a arătat dezamăgit de faptul că Bianca continuă cu acest subiect și că are nevoie de alte confirmări.

Lacrimi în Casa Iubirii. Marinel începe să plângă fără motiv

Marinel a izbucnit în lacrimi, iar concurenții nu știu ce s-a întâmplat cu acesta. Lorena spune că nu vrea să se bage în această discuție, dar ar dori să afle ce anume îl macină pe concurent. 

Citește și: Scene fierbinți în Casa Iubirii. Laurențiu s-a sărutat cu Mihaela! Reacția lui Radu atunci când o vede pe Cristina în brațele lui Laurențiu

Lorena:   "Nu vreau să mă bag în discuția asta. Chiar mi-aș dori să discut cu Marinel și atâta tot". 

Cristina:  "Marinel, dacă ai ieși din casă, crezi că ți-ai reveni, ai fi mai liber mintal?" 

Citește și: FOTO- Nona și Patrick au izbucnit în lacrimi! Andreea Mantea a făcut anunțul cel mare: „Ne vom lua la revedere de la unul dintre voi!”

Lorena vrea să meargă în Casa băieților să vadă ce se întâmplă cu acesta, iar discuția va fi difuzată în cadrul emisiunii din această seară. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si