O cățelușă a fost salvată de pe marginea drumului de o femeie care trecea cu mașina prin zonă. Inițial, femeia a crezut că patrupeda era gestantă, însă de îndată ce s-a apropiat de ea, a făcut o constatare de-a dreptul dureroasă.

Câinele a fost dus direct la veterinar

Momentul a fost postat pe contul de TikTok al femeii și surprinde, în câteva secunde, întâlnirea dintre ea și cățelușă, care a fost botezată ulterior Sydney.

A văzut-o și a știut că are nevoie de ajutor. Nu a mai putut să-și continue drumul și a decis să oprească, să coboare din mașină și să vadă ce se întâmplă. Sydney arăta deplorabil, relatează  La Repubblica.

Citește și: Doi părinţi au plecat într-o călătorie în jurul lumii cu căruța, alături de cei 4 copii

Avea părul aproape inexistent, mergea greu iar ochii ei nu exprimau altceva decât durere și strigăte de ajutor. Ceea ce a observat femeia a fost o umflătură uriașă pe care cățelușa o avea pe burtă. De la distanță, părea că urmează să aducă pe lume pui, însă era de fapt o masă tumorală.

@streetheartstx As soon as I laid my eyes on her, my heart sank 🥺 I knew she needed more help than I could give but she couldn’t be left out there for one more second! We found her an amazing foster home to heal in with @Lola’s Lucky Day ♬ Boulevard Of Broken Dreams- City Sessions

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

De îndată ce am  văzut-o, inima mi s-a  rupt.  Știam că are nevoie de mai mult ajutor decât i-aș putea oferi eu, dar nu mai putea fi lăsată acolo nici o secundă”,  a scris Kristin.

Patrupedul urmează să fie operat

Sydney a fost dusă direct la un cabinet veterinar și, după ce a fost tratată, și-a găsit și familia cu care avea să-și trăiască tot restul vieții. După ce cățelușa a fost salvată, femeia a postat un alt videoclip unde a explicat ce era de fapt umflătura pe care Sydney o avea pe burtă. 

Sydney a fost dusă direct la un cabinet veterinar și, după ce a fost tratată, și-a găsit și familia cu care avea să-și trăiască tot restul vieții.

Sydney a fost dusă direct la un cabinet veterinar și, după ce a fost tratată, și-a găsit și familia cu care avea să-și trăiască tot restul vieții.

[Sursa foto: streetheartstx - TikTok]

Se estimează că are în jur de 4 ani. Părea însărcinată, dar totul era sânge. Azi i s-au scos 4 litri de sânge! Urmează să fie operată săptămâna viitoare. Veterinarul și radiologul au fost șocați că ea chiar mai poate merge. Părinții adoptivi ai lui Sydney o vor ajuta să-și rezolve problemele unul câte unul. Ea nu mai luptă singură și are alături de ea un sistem de sprijin excelent”, a spus femeia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si