Potrivit primelor informații, cel care a găsit trupul neînsuflețit al designerului a fost un vecin.

Ultimele zile din viața designerului! Cum le-a petrecut?

Stephan Pelger. Ultimele zile din viața designerului! Cum le-a petrecut?

Stephan Pelger. Ultimele zile din viața designerului! Cum le-a petrecut?

Stephan Pelge r se confrunta cu o depresie și insomnie de mulți ani. Regulat, acesta lua pastile. Din păcate, tulburările psihice l-au înfrânt, astfel că designerul a fost găsit spânzurat de către un vecin de al său.

Înainte de a-și pune capăt zilelor, Stephan a fost cu o seară înainte la un restaurant din Capitală. Acolo ar fi băut 12 pahare de vin.

Se spune că acesta era supărat după ce și-a petrecut weekendul la munte.

Citește și: Cine a fost Stephan Pelger? Viața și cariera unuia dintre cei mai iubiți designeri

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Stephan Pelger a stat de vorbă atât cu patronul localului, dar și cu ospătarii. Era supărat deoarece mătușa sa din Germania decedase.

Patronul restaurantului a refuzat să îi accepte banii pe nota de plată după ce a auzit situația acestuia.

La 23:39 designerul a plecat din restaurant, spre casă. Între timp, bărbatul de doar 44 de ani n-a mai răspuns la telefon de luni, după ce se întorsese de la munte. 

Stephan nu a lăsat niciun bilet de adio

Stephan Pelger. Ultimele zile din viața designerului! Cum le-a petrecut?

Stephan Pelger. Ultimele zile din viața designerului! Cum le-a petrecut?

O prietenă de a sa a încercat să îl contacteze, însă fără rezultat. Stephan nu a lăsat niciun bilet de adio. A fost găsit fără viață, spânzurat, în apartamentul său.

Suspiciunea de ucidere nu există. Anchetatorii au ajuns la locul tragediei în scurt timp. Cadavrul său a fost dus la IML, pentru necropsie.

„La data de 8 iunie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 8 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuință, din Sectorul 2, se află o persoană decedată. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”,  menționează comunicatul Poliţiei Capitalei.

Citește și: Cum ajutăm o persoană aflată în depresie? La ce numere de telefon poți cere ajutor dacă suferi de depresie

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si