Marymar a postat un videoclip în care se mândrește cu burtica de graviduță, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

Iubita manelistului a ales o ținută sexy

Marymar a ales un compleu alb cu buline, ce îi pune în evidență burtica de graviduță. Iubita lui Tzancă părea extrem de fericită și așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a primului ei copil, o fetiță.

Citește și: Ce mesaj are Nicolae Guță pentru Narcisa după ce a aflat că este plină de datorii: „Am o datorie sufletească”

„28 de ani astăzi... cu darul meu în burtică și cu inima alături de Tzancă Uraganu. Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele voastre frumoase! La fel vă doresc eu”, a scris Marimar în secțiunea de InstaStory.

Marymar, logodnica lui Tzancă Uraganu, mesaj pentru cele care zic că nu este naturală: „Cum să nu fiți supărate pe mine?!”

Alina Marymar este foarte activă pe rețelele de socializare, iar de câte ori are ocazia împărtășește momentele frumoase, dar și cele mai puțin frumoase cu fanii ei de pe Instagram și Facebook. Iubita lui Tzancă Uraganu a fost de multe ori criticată de fane pentru aspectul fizic.

Citește și: VIDEO- ”Uraganița” se lansează în muzică. Tzancă Uraganu, prima piesă alături de Anays

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Bruneta s-a enervat și de data aceasta are un mesaj pentru cei care o acuză că nu este naturală.

Iubita lui Tzancă Uraganu a fost de multe ori criticată pentru aspectul ei fizic, însă ea de fiecare dată le-a dat replică. Mulți o acuză că este plinuță, ori că are prea multe operații estetice.

Alina Stoican surprinde și de data aceasta

Pe rețelele personale de socializare, Alina Marymar a postat o amintire din urmă cu trei ani. După ce a făcut această postare, iubita lui Tzancă Uraganu le-a arătat celor care o critică că era naturală și pe atunci, iar ea le-a spus că nu ar mai trebui să o critice.

Citește și: Tzancă Uraganu, gest impresionant pentru un copil sărac care își dorea doar o vacă și o fântână

„La fix amintirea asta pentru toate ruptele și ascunsele astea corecte. Cum să nu fiți supărate pe mine... când eu am arătat așa de când sunt eu... și naturală”, a scris vedeta pe InstaStory, după ce a publicat o amintire cu ea.

Cu doar câteva luni în urmă, Uraganu a postat un videoclip pe platforma TikTok în care este cu iubita lui într-un magazin, iar aceasta probează o rochie neagră, mulată. Pe atunci, cântărețul de manele a pus în video o replică pentru cele care spun vorbe urâte despre Alina Marymar.

Artistului nu i se pare normal că actuala lui parteneră își cere scuze de la lume că are un corp frumos.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Hatz Pizza, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: VIDEO |Ce a pățit Ciprian Pian în spatele gratiilor: „Omul e făcut să îndure!”

„Invidioasele? Își cere mii de scuze (n.r.: Alina Marymar) pentru acest corp perfect!!”, a fost replica celebrului manelist.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si