Un bărbat al cărui avion a întârziat 18 ore a rămas singurul pasager al cursei. Toți ceilalți călători au luat alte zboruri.

Phil Stringer a fost răsplătit așa cum se cuvine pentru răbdarea incredibilă de care a dat dovadă și a primit un loc la clasa întâi și o petrecere privată cu echipajul, potrivit Business Insider.

Bărbatul este un agent imobiliar care încerca să se întoarcă acasă din Oklahoma City în Charlotte, Carolina de Nord.

Momentele de senzație au ajuns virale pe TikTok!

@phil.stringer 18-hour delay turned this flight into a private party! ✈️🥳 Watch how the amazing crew and I made the most of it! #americanairlines #flightattendant #airplanetiktok #privateparty #FlightFun #delayedflight #fyp #viral ♬ Makeba- Jain

Citește și: Povestea româncei care a dat lovitura în Japonia. A deschis un restaurant tradițional românesc și și-a văzut visul devenind relitate

„Mi-am cerut scuze de vreo 400 de ori”

Bărbatul a povestit că zborul său cu American Airlines era programat să plece de dimineață, la ora 06:20, duminică, însă a fost anulat în mai multe rânduri din cauza problemelor tehnice.

Prima dată, avionul era plin. Stringer nu și-a dat seama că ceilalți pasageri și-au făcut rezervări la alte curse aeriene.

Atunci când avionului i s-a permis să decoleze, după multe ore de așteptare, la miezul nopții Stringer a ajuns la poartă, însă nimeni nu era acolo, gata de îmbarcare.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„Am întrebat: S-a îmbarcat deja toată lumea?”, iar însoțitorul de bord a spus: „Nu, ești singurul pasager”, a povestit el.

Stringer s-a simțit jenat că personalul a fost chemat să lucreze doar pentru el, deoarece era foarte târziu.

„Mi-am cerut scuze de vreo 400 de ori”, a spus el, menționând că a încercat să-și schimbe zborul de mai multe ori, dar aceasta era singura cursă cu care putea să ajungă acasă.

„M-au cam tachinat: Serios, frate, nu puteai să pleci câteva ore mai târziu?”, a adăugat el.

Citește și: Eneli, povestea succesului în muzică, spusă la "Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat": “Nu o să uit niciodată trenul de cinci și jumătate dimineața…”

Totuși, în ciuda întârzierii, călătoria a fost de vis. După cum se vede în imaginile devenite virale, echipajul i-a permis lui Stringer să stea oriunde vrea și l-a servit cu orice băutură sau fel mâncare și-a dorit. Bărbatul a spus că au râs și au glumit tot timpul zborului și, în cele din urmă, au făcut schimb de numere de tefefon.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si