Valentin Eugen Băluș zis „Vali Nebunu” le transmitea în urmă cu câteva zile mesaje de amenințare rivalilor săi pe rețelele de socializare. Interlopul se filmase pe o plajă, printre șezlonguri și nu părea să fie îngrijorat că pe numele său exista un mandat european de arestare. 

Vali Nebunu a fost capturat în Italia

Pe numele interlopului, Tribunalul Arad a emis în urmă cu doi ani un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea după ce a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Magistrații au stabilit că „Vali Nebunu”, împreună cu soția, ar fi trecut ilegal granițele țării ascunși într-un camion. La fel ar fi ajuns în țară și copilul celor doi. Înainte de decizia definitivă, individul a dispărut din România. A fost prins în Italia, dar eliberat.

Acum, însă, lucrurile nu au mai stat la fel. Surse din poliție spun că interlopul a fost găsit la un restaurant din Portofino, Genova. În momentul când a fost legitimat de poliția italiană, el a arătat un document al fratelui său, „Mircea Nebunu”, motiv pentru care i s-a întocmit un dosar penal și pentru fals privind identitatea.
Individul este acum în custodia polițiștilor italieni și urmează să fie extrădat în România.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si