Adina Iliescu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații.

Bărbat păcălit că are cancer. Femeia cu care era prieten a procurat bani de la acesta timp de doi ani

„Totul a început după ce bărbatul a mers să facă un banal set de analize, iar prietena sa de familie s-a oferit să îi trimită rezultatele unui medic renumit. Nimic nu i-a dat e bănuit acestuia că, de fapt, femeia punea la cale un plan sinistru.

În realitate, bărbatul avea o infecție ORL. Însă, prietena sa i-a spus că are cancer și s-a oferit ulterior să-i procure medicamentele prescrise de așa zisul medic din străinătate. Așa se face că aproape doi ani de zile bărbatul a crezut că suferă de o boală incurabilă și i-ar fi dat femeii nu mai puțin de 60 de mii de euro pentru tratamentul oncologic, pastile care de fapt erau suplimente alimentare. Polițiștii au intrat pe fir și au demarat o anchetă în acest sens.
Femeia în vârstă de 44 de ani a fost reținută pentru 24 de ore și este cercetată acum pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune”, a transmis Adina Iliescu, reporter Kanal D.

Citește și: VIDEO |Un bărbat a fost filmat în timp ce dansa pe capota unei mașini în apropiere de Poliția Capitalei

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si