Imagini de milioane au fost surprinse aseară în fața Palatului Buckingham. Peste 20 de căței din rasa Corgi au venit îmbrăcați și aranjați ca la o festivitate de premiere. În fruntea lor s-a evidențiat un patruped costumat în monarh, cu o haină roșie, epoleți și accesorii care imitau distincțiile regale. Cățelul a jucat rolul suveranei, într-un eveniment unic organizat de proprietarii câinilor din rasa Corgi.

Citește și: VIDEO- Relaxare și răsfăț pentru necuvântătoare

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Agatha Crerer, stăpân câine: „Suntem astăzi, aici, ca să ne amintim cu toții de Majestatea Sa, Regina, care a murit în urmă cu un an. Vrem să ne amintim de ea, dar și de cățeii din rasa Corgi. Și nu văd nicio altă modalitate mai bună de a face acest lucru decât prin cățeii acestei rase, o rasă pe care ea a iubit-o și a preț uit-o întreaga ei viață. Astfel, organizăm acest eveniment anul acesta și vrem să îl facem ulterior an de an, în memoria ei.”

Zeci de patrupezi au adus un omagiu Reginei Elisabeta a II-a

Stăpânii patrupedelor și-au dorit ca în acest fel să aducă un omagiu reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, care a împlinit recent un an de când a trecut în neființă. Cățeii Corgi au fost preferații suveranei, care a avut, pe parcursul vieții, peste 30 de exemplare din această rasă. Cu toții s-au bucurat de o viață privilegiată la palat, căci regina a fost cunoscută pentru răsfățul cu care își trata animalele de companie.

Acum, în semn de omagiu stăpânii cățeilor din rasa Corgi își doresc ca reuniunea organizată aseară în fața palatului să devină un eveniment cu tradiție.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si