"Moldova va avea, în sfârșit, autotostradă. În acest moment nu mai poate opri nimeni acest proiect. Este evident că va duce la un echilibru de dezvoltare între regiunile istorice ale României.

Îmi pare rău pentru cei care au fost până acum că n-au reușit să deblocheze Moldova ”, a spus premierul.

,,Reconstrucția Ucrainei se va face în primul și în primul rând prin huburile care se vor constitui pe teritoriul României''

,,Reconstrucția Ucrainei se va face în primul și în primul rând prin huburile care se vor constitui pe teritoriul României''

[Sursa foto: Facebook-Marcel Ciolacu]

Marcel Ciolacu a atras atenția asupra unui tronson unde sunt înregistrate probleme

Mai mult decât atât, el a atras atenția și asupra tronsonului în care se înregistrează probleme.

"Mai avem un tronson, parcă al trelea, până în Buzău, unde încă anumite instituții ale statului se joacă.

Sper ca alte instituții ale statului să mă informeze, ca prim-ministru, de fapt ce se întâmplă acolo, pentru că nimeni nu răspunde când se pierd bani europeni sau când avem întârzieri.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citește și: Marcel Ciolacu infirmă faptul că dronele rusești au căzut pe teritoriul României. „În acest moment, nu se confirmă această informaţie. Eu am informaţiile de la ministrul Apără

Am spus, cred că acești domni de prin aceste instituții este cazul să se uite un pic pe fereastră și să vadă foarte clar că vremurile șmecheriei s-au cam terminat.

A stagnat suficient România stând după ei, după anumite economice, nu interese ale României ”, a declarat Marcel Ciolacu.

Reconstrucția Ucrainei se va face prin huburile deschise în România

De asemenea, Marcel Ciolacu a adăugat faptul că lucrările vor continua. Mai mult decât atât, reconstrucția Ucrainei va fi făcută prin huburile care vor fi deschise în România.

"Sper să continuăm, pe urmă Pașcani-Siret, să închidem tot tronsonul, pentru că, îndiferent dacă am dori noi sau nu am dori noi, reconstrucția Ucrainei se va face în primul și în primul rând prin huburile care se vor constitui pe teritoriul României, este traseul cel mai scurt, cum s-a făcut, de altfel, și la tranzit, și automat va aduce investiții majore în zona Moldovei, și nu numai, și în sudul țării”, a adăugat Marcel Ciolacu, potrivit Mediafax.

Citește și: FOTO: Marcel Ciolacu este socru mare. Fiul său Filip face nuntă la 24 de ani: ”Un băiat extraordinar, viitor medic”

 

Sursa: Antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si