Potrivit primelor informații, adolescentul se întorcea de la liceu. Când a încercat să traverseze Drumul Național 5, București-Giurgiu, a fost lovit mortal de o mașină pe trecerea de pietoni. 

La volanul mașinii se afla un tânăr în vârstă de 27 de ani. 

Citește și: Raed Arafat, declarații despre adăposturile din Delta Dunării. ,,Deși sunt improvizate în regim rapid nu înseamnă că nu sunt eficiente”

Accident grav în Jilava. Un adolescent de 16 ani a fost ucis pe trecerea de pietoni

Accident grav în Jilava. Un adolescent de 16 ani a fost ucis pe trecerea de pietoni

[Sursa foto: Istockphoto.com]

Adolescent ucis pe trecerea de pietoni

Adolescentul în vârstă de 16 ani a fost grav rănit. Echipele medicale ajunse la locul accidentului i-au acordat primul ajutor și l-au resuscitat, dar din nefericire tânărul nu a răspuns manevrelor.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

„La data de 13 septembrie a.c., în jurul orei 20:17, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că pe DN5, la km 8, în zona localității Jilava, s a produs un accident rutier soldat cu rănirea unui pieton.

La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din Măgurele, precum și polițiștii Serviciului Rutier Ilfov, pentru efectuarea activităților din competență, iar din primele verificări a rezultat faptul că, victima este un minor, în vârstă de aproximativ 16 ani.

La acest moment, echipajul medical efectuează manevre de resuscitare victimei. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, au transmis autoritățile.

Citește și: Crimă dramatică în UK. O femeie și-a ucis soțul cu un cuțit de bucătărie, apoi a continuat să taie ceapă. De la ce a pornit totul

Polițiștii rutieri din Ilfov au început desfășurarea activităților pentru a stabili cu certitudine care a fost situația de fapt și care sunt măsurile legale care se impun.

Citește și: Un polițist și-a dat ultima suflare pe terenul de sport din parcul municipal Roman: ”Era un om apreciat de colegi și de comunitate”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si