Kim Jong-Un a plecat din Rusia, în cursul zilei de duminică. El a plecat cu trenul blindat, în timp ce fanfara cânta „Adio Slavianka”, în stația Artiom Primorski, alături de un marș patriotic rusesc.

„Ceremonia de plecare a liderului RPDC a avut loc la staţia Artiom Primorski-1, unde se afla deja trenul blindat al lui Kim Jong Un", a relatat RIA Novosti.

Kim și-a luat rămas bun de la delegația rusă care l-a însoțit, de pe treptele trenului său, iar în timp ce pleca trenul, răsuna „Adio Slavianka”.

Kim Jong-Un a primit cadou drone

„Trenul lui Kim Jong Un se îndreaptă spre punctul de trecere a frontierei Khasan. Distanţa(...) este de aproximativ 250 de kilometri", a relatat TASS.

Liderul Coreei de Nord a primit cadou cinci drone explozive, o dronă de recunoaștere și o vestă antiglonț de la guvernatorul regiunii Primorie din Extremul Orient al Rusiei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Cadourile militare au o simbolistică puternică, pe fondul temerilor occidentale cu privire la posibilul acord pentru livrări de arme și muniții din Coreea de Nord către Moscova, pentru a-i ajuta pe ruși în războiul cu Ucraina, potrivit Agerpres.

Citește și: Rusia vrea să trimită un nord-coreean în spațiu: „Dacă partea nord-coreeană dorește acest lucru, este posibil”

Putin și Kim Jong-Un, din ce în ce mai apropiați

Kim Jong-Un s-a întâlnit duminică cu studenți nord-coreeni de la Universitatea Federală din Extremul Orient în campusul universitar din Vladivostok și a participat la un spectacol cu apă la oceanariul din oraș.

Agenția nord-coreeană KCNA spune că atmosfera din orașul din Extremul Orient al Rusiei a fost una „călduroasă și efervescentă” în ultimele zile, într-un moment în care „se deschide o nouă era de prietenie, solidaritate și cooperare în istoria dezvoltării relațiilor dintre Coreea de Nord și Rusia”.

Kim Jong-Un a plecat din Rusia cu cadouri, în timp ce fanfara cânta „Adio Slavianka”

Kim Jong-Un a plecat din Rusia cu cadouri, în timp ce fanfara cânta „Adio Slavianka”

[Sursa foto: Profimedia]

În urma întâlnirilor dintre cei doi lideri de săptămâna aceasta, Kremlinul asigură că nu a fost semnat „niciun acord” în timpul acestora.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si