​Creatorul serialului „Moonlighting”, Glenn Gordon Caron, a dezvăluit informații despre starea de sănătate a actorului Bruce Willis. Acesta menționează că „nu mai comunică foarte bine. Serialul care l-a făcut celebru pe actor în anii '80 este acum disponibil pe platforma de streaming Hulu.

Caron a menționat că starea de sănătate a lui Bruce Willis nu este una bună. Actorul se luptă cu demența frontotemporală.

Citește și: VIDEO- Bruce Willis și Demi Moore au devenit bunici

Dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Bruce Willis

Caron este și un bun prieten de-ai actorului și a menționat pentru New York Post că încearcă să îl viziteze aproximativ o dată pe lună. Vestea bună este că Bruce Williz încă își recunoaște prietenul atunci când îl vede.

„În primele 1-3 minute știe cine sunt. Nu mai comunică prea mult. El a fost un cititor înfocat, dar nu voia ca lumea să știe asta. Acum nu mai citește. Abilitățile lui lingvistice lasă de dorit și pare că îl părăsesc. Chiar și așa, el este Bruce Willis. Când ești cu el, știi că el este Bruce Willis și te simți recunoscător să fii acolo”, a spus Caron, prietenul actorului, potrivit The Hollywood Reporter.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Bărbatul a lucrat pentru prima dată cu Bruce Willis atunci când l-a jucat pe David Addison Jr., alături de Maddie Hayes din Cybill Sheperd, în seria Moonlighting, între anii 1985 și 1989. Încă de atunci, cei doi au păstrat legătura.

„M-am străduit din greu să rămân în viața lui. Este o persoană extraordinară. Lucrul care face ca boala lui să fie atât de uimitoare este că, dacă ai petrecut vreodată timp cu el, nimeni nu avea o mai mare bucurie de a trăi decât el. Iubea viața și  adora să se trezească în fiecare dimineață și

să trăiască viața la maxim”, a mai spus Caron.

Un prieten apropiat lui Bruce Willis face dezvăluiri despre boala cu care se luptă: „În primele 1-3 minute știe cine sunt. Nu mai comunică prea mult”

Un prieten apropiat lui Bruce Willis face dezvăluiri despre boala cu care se luptă: „În primele 1-3 minute știe cine sunt. Nu mai comunică prea mult”

[Sursa foto: Facebook/PA]

Bruce Willis suferă de demență

La finalul lunii septembrie, chiar soția actorului, Emma Heming Willis, a vorbit despre starea de sănătate a bărbatului, după ce acesta a fost diagnosticat cu demență.

Citește și: Imagini emoționante de la ziua lui Bruce Willis

„Ceea ce am aflat este că demenţa este dificilă. Este greu pentru persoana diagnosticată. Este greu şi pentru familie. Şi nu este diferit pentru Bruce, pentru mine sau pentru fiicele noastre”, a spus aceasta.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Familia lui Bruce Willis a anunțat în luna martie a anului 2022 că acesta se va retrage din domeniul actoriei, după ce a fost diagnosticat cu afazie (n.r. afecțiune a vorbirii din cauza degenerării cerebrale). Totuși, în cursul anului acesta, familia actorului a anunțat că boala lui s-a agravat și că a fost diagnosticat cu demență frontotemporală, o boală neurodegenerativă înrudită cu boala Alzheimer.

Oamenii diagnosticați cu această boală pot avea modificări comportamentale, dificultăți de vorbire sau de mișcare, precum și probleme de memorie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si