Teodora Argint, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Primăria din Craiova caută artiști stradali, care să presteze în mod gratuit la Târgul de Crăciun

„În primul rând, oricine crede că este talentat trebuie mai întâi să completeze un formular de înscriere cu datele personale, să încarce un CV cu experiența anterioară și să descrie amănunțit momentul artistic, apoi doritorii sunt așteptați la casting, pe 7 noiembrie, unde vor susține o demonstrație practică a abilităților, iar aici putem vorbi despre muzică, teatru, desen și multe altele.

Cei selectați pot apoi să presteze în mod gratuit în centrul orașului, la Târgul de Crăciun, unde primăria promite în schimbul serviciilor lor să-i promoveze pe toate rețelele de socializare, în mass-media și pe site-ul instituției.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cei selectați pot să presteze în mod gratuit în perioada 17 noiembrie- 1 ianuarie. Doritorii se pot înscrie până pe 3 noiembrie accesând formularul de pe site-ul primăriei.

Vă reamintesc faptul că anul trecut, Târgul de Crăciun din Craiova s-a clasat pe locul al treilea într-un top european privind cele mai frumoase destinații de sărbători.”, transmite Teodora Argint, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si