De fiecare dată când ajunge în România, Andrei Roșca sau Drei așa cum îl știu cei mai mulți, merge la Ploiești pentru a-și vizita bunica din partea tatălui. Doamna Silvia, în vârstă de 84, de ani îl așteaptă de fiecare dată cu mult entuziasm. Ne-a primit și pe noi în casa în care Drei a crescut și ne-a povestit cu emoție în glas despre copilăria lui.

Citește și: Povestea șocantă a copilăriei Simonei Trașcă, dezvăluită sâmbătă, la “În oglindă”, emisiune difuzată de la 22:30, la Kanal D2

Silvia Leberdnik, bunica lui Drei: „Un copil cuminte, ascultător, politicos, cu suflet bun.”

Drei, artist: „M-am născut aici în Ploiești, am fost la școala normal, liceul pedagogic. Am făcut clasele I-VIII, după care pe la 10 ani am început să joc baschet. Cam asta a fost tot ce făceam toată ziua. Baschet toată ziu, alergam pe aici cu bicicleta.”

Viața i s-a schimbat atunci când s-a mutat alături de părinți în Seattle

În clasa a X-a, la vârsta de 16 ani, viața i s-a schimbat în totalitate. Părinții au decis să se mute în Statele Unite ale Americii după ce au câștigat loteria vizelor, așa că l-au luat și au ajuns în Seattle, lăsând totul în urmă, pentru a trăi ceea ce pentru mulți era doar un vis.

Aici, tânărul Drei s-a apucat de muzică, un talent moștenit, povestește bunica.

Silvia Leberdnik, bunica lui Drei: „Avea voce și tatăl lui, inclusiv soțul meu. Cu cine seamănă? Dragă, eu zic că mai mult cu mama sa, cred. Cu amândoi. Cu amândoi, da.”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Răsfoind albumele cu poze, Drei și bunica Silvia își aduc aminte de cele mai importante evenimente din viața de familie. Le este dor de acele clipe dar au acceptat situația, iar atunci când se revăd, bunica abia așteaptă să îl analizeze pe nepot.

La cei 39 de ani ai săi, Drei acceptă cu greu sfaturile bunicii, însă o iubește atât de mult încât nu poate să nu o asculte.

Silvia Leberdnik, bunica lui Drei: „Mămăică,   te rog din suflet, pentru că am și martor, cicăleala mea este pentru binele tău. Că dacă nu mă interesează, nu mă interesează, dar mă interesează. Lasă-ți părul să crească că nici nu-ți imaginezi ce bine îți stă.”

Bunica Silvia îl adoră pe Drei și își dorește ca el să-și găsească cât mai repede sufletul pereche.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Silvia Leberdnik, bunica lui Drei: „Atâtea îmi doresc și mă rog la Dumezeu. Să fie cuminte, serioasă, sufletistă și gospodină. Și să fi avut și el un copilaș să nu rămână singur pe lume.”

Cu promisiunea făcută și cu bunica mulțumită, Drei se focusează pe proiectele sale muzicale pe care le are acum și în România.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si