Ceylin și Îlgaz sunt conștienți că pot depăși cu ușurință orice problemă atunci când sunt împreună, însă urmează a se confrunta cu o situație la care nu se așteptau niciodată.

Yekta “lovește” din nou

Yekta “lovește” din nou

Yekta Tilmen vrea să facă dreptate pentru fiul său

Zile grele îl așteaptă pe procurorul Pars, al cărui simț al dreptății este incontestabil. Confuzia propriilor adevăruri îl va forța să aleagă între el însuși și simțul dreptății.

Yekta Tilmen, care se luptă atât cu trădarea lui Laçîn, dar și pentru a-i face dreptate fiului său, primește noi dovezi care îi vor întări puterea în ambele situații.

Îlgaz, care face tot posibilul să o scoată pe Ceylin din lista suspecților uciderii lui Engin, va fi și el implicat într-un eveniment neașteptat. Procesul de achitare al lui Ceylin, care a început pe căi firești, legale, este pe cale să se transforme într-un adevărat război, pe toate fronturile. Deși Îlgaz și Ceylin sunt obișnuiți să gestioneze totul corect, urmează a se confrunta cu o mare problemă.

Yekta “lovește” din nou

Yekta “lovește” din nou

Yekta “lovește” din nou

Yekta “lovește” din nou

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Secrete de familie”, de la ora 20:00, numai la Kanal D. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

În episodul anterior Pentru Îlgaz, care este în permanență alături de femeia pe care o iubește, s-a deschis o nouă cale pe care nu o mai experimentase niciodată. 

Deși prezența lui Ceylin îi oferă pace și siguranță, totul evoluează către căi necunoscute până acum de fostul procuror.

Îlgaz și Ceylin află că un indiciu găsit la locul în care Engin a fost ucis, conduc către o altă ipoteză: nu o femeie, ci un bărbat este ucigașul tânărului.

Yekta “lovește” din nou

Yekta “lovește” din nou

Yekta “lovește” din nou

Yekta “lovește” din nou

Pe de altă parte, Ceylin află că tatăl ei, dat dispărut de multă vreme, a trimis o scrisoare familiei, iar când tânăra află ce ar fi cerut tatăl său, are dubii în privința veridicității acesteia.

Yekta, care se luptă să dezvăluie secretele uciderii fiului ei, îi sugerează lui Pars că Îlgaz, ajuns primul la locul crimei, fostul procuror ar putea fi ucigașul fiului său.

Un nou caz surpriză îi așteaptă pe Îlgaz și Ceylin, care au împreună, acum, un cabinet de avocatură.

Ceylin, avocatul neînfricat și priceput, și cinstitul fost procuror, acum noul avocat Îlgaz, sunt pe cale să intre în ”joc”, din nou.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si